Forum » Pomoč in nasveti » Problem z upload hitrostjo
Problem z upload hitrostjo
dree ::
Imam en majhen problem z upload hitrostjo. Ko torrent oddajam mi oddaja z polno hitrostjo nato pa gre počasi na 0kb/s. Potem kliknem z desno tipko na miški na torrent in izberem vsili začetek in potem spet gre do polne hitrosti (če tega ne naredim bo cel čas ostalo 0kb/s, sem že poizkusil) in počasi nazaj proti 0kb/s, po tem pa spet obratno.
Na internet (imam solo paket, torej samo internet) sem povezan samo jaz, upload hitrost je 1mb/s, poizkusil sem tudi z drugimi programi, vendar je vedno isto. To se mogoče dogaja zaradi tega, ker nimam odprtih portov?
Hvala za pomoč in LP!
Na internet (imam solo paket, torej samo internet) sem povezan samo jaz, upload hitrost je 1mb/s, poizkusil sem tudi z drugimi programi, vendar je vedno isto. To se mogoče dogaja zaradi tega, ker nimam odprtih portov?
Hvala za pomoč in LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasnejši internet za polovicoOddelek: Omrežja in internet | 4806 (3565) | Veron |
» | Počasen internet (Telemach)Oddelek: Omrežja in internet | 4807 (3109) | crniangeo |
» | SiOL optika: težave z uploadom ter telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 1622 (1525) | fosil |
» | T2 10/10 optika: problem z uploadomOddelek: Omrežja in internet | 3193 (2178) | Ibex |
» | SiOL ADSL test (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8349 (6673) | DC- |