Forum » Omrežja in internet » Prilagodljivi auto poster za moja spletišča
Prilagodljivi auto poster za moja spletišča
PalčekStaš ::
Moderiram 2 foruma in kmalu nameravamo odpreti še tretjega pa me zanima, ali obstaja nek software, kjer bi lahko vpisala nek post, naprimer novico in bi mi ta program avtomatsko postnil novico na preostala dva foruma. Ker večina posterjev ki sem jih našla na netu, so napisani za nek določen forum. Naša oba foruma temeljita na custom rešitvi in tudi tretji bo verjetno na isti. Mene zanima na splošno, ali obstaja program, ki mu lahko sam definiraš neke detalje login/post forme in ga uporabljaš kot poster za nek forum, torej recimo nekakšen konfigurabilni auto poster?
c00L3r ::
Če vsi 3-je forumi temeljijo na isti custom rešitvi, bo najboljše vprašat razvijalce te rešitve, če ti lahko naredijo en mali programček za to.
mi jih ni treba vprašat, vem da lahko nardijo :) ampak mene zanima, ali to že obstaja, a nism jasno napisala? :)
@black ice nisem vedla za tale tool, super stvar, sam tole je bolj namenjeno masovnemu postanju, ali pa jaz nism čisto dojela no. Pa draga stvar je.
hm pa kolikor sem zdaj prebrala, spada tole že med blackhat orodja, in to google penalizira. Ne ne tole ne pride v potštev :)
5er--> ::
V bistvu google penalizira že to, da imaš na 3 straneh iste objave. Vseeno mu je, če to delaš ročno ali preko kakšnega programčka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Višja šola za računalništvoOddelek: Šola | 10465 (8544) | adad |
» | PregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7164 (6166) | MasterTade |
» | Potrebujem program za testiranje ramov , ki deluje v windowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 2553 (2317) | boogie_xlr |
» | mini serverOddelek: Kaj kupiti | 1405 (793) | No Can Do |
» | Izšla predbeta Windows 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19676 (11809) | Jst |