» »

Prilagodljivi auto poster za moja spletišča

Prilagodljivi auto poster za moja spletišča

PalčekStaš ::

Moderiram 2 foruma in kmalu nameravamo odpreti še tretjega pa me zanima, ali obstaja nek software, kjer bi lahko vpisala nek post, naprimer novico in bi mi ta program avtomatsko postnil novico na preostala dva foruma. Ker večina posterjev ki sem jih našla na netu, so napisani za nek določen forum. Naša oba foruma temeljita na custom rešitvi in tudi tretji bo verjetno na isti. Mene zanima na splošno, ali obstaja program, ki mu lahko sam definiraš neke detalje login/post forme in ga uporabljaš kot poster za nek forum, torej recimo nekakšen konfigurabilni auto poster?

c00L3r ::

Če vsi 3-je forumi temeljijo na isti custom rešitvi, bo najboljše vprašat razvijalce te rešitve, če ti lahko naredijo en mali programček za to.

mi jih ni treba vprašat, vem da lahko nardijo :) ampak mene zanima, ali to že obstaja, a nism jasno napisala? :)

black ice ::

Mogoče bi lahko s Scrapeboxom kaj naredila. BTW stane nekaj soldov.

@black ice nisem vedla za tale tool, super stvar, sam tole je bolj namenjeno masovnemu postanju, ali pa jaz nism čisto dojela no. Pa draga stvar je.

hm pa kolikor sem zdaj prebrala, spada tole že med blackhat orodja, in to google penalizira. Ne ne tole ne pride v potštev :)

black ice ::

Potem pa poglej kaj ti je napisal c00l3r.

5er--> ::

V bistvu google penalizira že to, da imaš na 3 straneh iste objave. Vseeno mu je, če to delaš ročno ali preko kakšnega programčka.

black ice je izjavil:

Potem pa poglej kaj ti je napisal c00l3r.

kok ste vsi tečni tuki

5er--> ::

Hvala.

5er--> je izjavil:

Hvala.

hvala pero, nisem vedla tega. Bi bilo pa vseeno lažje postat magari malo spremenjene novice na tri forume skozi en programček, kot pa skozi brskalnik.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Višja šola za računalništvo

Oddelek: Šola
2610465 (8544) adad
»

Pregrevanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
387164 (6166) MasterTade
»

Potrebujem program za testiranje ramov , ki deluje v windowsih

Oddelek: Pomoč in nasveti
222553 (2317) boogie_xlr
»

mini server

Oddelek: Kaj kupiti
91405 (793) No Can Do
»

Izšla predbeta Windows 7 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12719676 (11809) Jst

Več podobnih tem