» »

programerska firma

programerska firma

kacajdr ::

Znašel sem se v eni zanimivi situaciji: delam kot razvijalc programske opreme v eni privat firmi. Vse skupaj smo trije. Dela imamo čez glavo, stranke so v redu, denar je kar soliden (plača več kot 1000 EUR neto na mesec).
Problem je v tem, da gre najstarejši od nas, direktor, v penzijo. On skrbi za firmo in posel (+ še razvija software kot preostala dva), preostala dva pa delava izključno na razvoju in vzdrževanju.
Torej, jaz se ne čutim sposobnega za direktorja, kar srh me spreleti, ko pomislim, da bi moral rihtat posel. Oni drugi je tudi tak. Oba sva pa solidna softveraša.
Vprašanje: kaj bi naredili vi ? Prosim za kompetentne odgovore (otroci, tiho !).

Vesoljc ::

jah če ne gre drgač, pa pač naredte razpis za novga ceo-ja
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

R0K ::

Pomoje najbolje, da poiščete kašnga, k je že to pač delal, k vsaka tajnica iz OŠ bi vam zjebala firmo...v računalništvu se dogajajo sami mutni poslovi ;>

sicer pa je bil dober tale direktor, da je pri svojih letih (že nad 60če gre u penzijo ane) programiral pa ubistvu vodu firmo..

kacajdr ::

Ja, je res dober. Programira ravno ne, ukvarja se z analizo in grobim načrtovanjem programske opreme.
Mah, problem je najt nekoga, ki mu zaupaš, ima vodstvene sposobnosti in obvlada tehnologijo.
Če ne bo šlo drugače, bova šla preostala dva v kako večjo firmo v službo.

ali3n ::

Kaj pa če bi odhod sedanjega direktorja vzela kot izziv? Če mislita, da je firma perspektivna je škoda, da bi šla drugam za navadna "tlačana"...
Vsi trije se vsedite in se mal ogovorte. Dosedanji direktor bo sigurno pripravljen pomagat tudi po odhodu v penzijo.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kvalitetna podjetja (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7815728 (11693) Mavrik
»

Za trgovska in proizvodna podjetja so roboti že cenejši od suženjske delovne sile (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
16856455 (51478) Mr.B
»

Kje ste trenutno zaposleni?

Oddelek: Loža
164474 (2744) NonPlusUltra
»

Nekdo želi prepisati svoje podjetje name, prosim za nasvete (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6815166 (12053) St235

Več podobnih tem