Forum » Loža » Tečaj prve pomoči
Tečaj prve pomoči
mik3y ::
Lep pozdrav!
V kratkem bom začel delati izpit za avto pa me zanima, če lahko z raznimi online videi in knjigami dosežem približno enako stopnjo znanja prve pomoči, kot če bi hodil na štiri urni tečaj? Tečaja se ne morem udeležiti zaradi osebnih razlogov.
Hvala za pomoč
V kratkem bom začel delati izpit za avto pa me zanima, če lahko z raznimi online videi in knjigami dosežem približno enako stopnjo znanja prve pomoči, kot če bi hodil na štiri urni tečaj? Tečaja se ne morem udeležiti zaradi osebnih razlogov.
Hvala za pomoč
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
Zheegec ::
To je pa res problem človeštva...
Drugače teorijo obvladaš takoj če imaš nek povprečni IQ, je pa fino imeti ančko da na njej kaj probaš
Drugače teorijo obvladaš takoj če imaš nek povprečni IQ, je pa fino imeti ančko da na njej kaj probaš
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Ja knjigo itak bom dobil, pa še neke videe sem našel na youtubu tak da.. upam da bo šlo :)
povijanje pa to
povijanje pa to
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mik3y ()
@nny ::
Dobi koga za model, da boš na testiral previjanje, umetno dihanje in prevračanje. Na videu je videti enostavno, v reali pa precej manj.
OK, bom prosil nekoga da poskusim praktično.. upam, da bo šlo :D
Zgodovina sprememb…
mcgeek ::
Me prav zanima kaj so ti osebni razlogi zaradi katerih ne boš mogel na tečaj. Na izpitu boš dobil tudi praktičen preizkus.
Da, vem da bo praktični preizkus. Zato tud sprašujem.
Zgodovina sprememb…
seu_ ::
Pri nas niso nič komplicirali, če si naredil kakšno napako (povijanja niso spraševali oz ni blo treba pokazat) - mislim, da je zadosti, da si pogledaš kak video oživljanja na youtubu in potem zvadiš na osebi, res so osnove, nič težkega.
Bananovec ::
Lep pozdrav!
Hvala za pomoč
Ne moreš.
LP, bodoča medicinska sestra
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
blackbfm ::
Za prvo pomoč moraš bit res idiot da jo NE narediš. Sicer pa je itak sama sebi namen, pomoje 3/4 ljudi ma kaj 3/4 bom rekel raje 99% po treh mescih nima več pojma o prvi pomoči, niti jo ne zna niti ni sposobna jo nudit, če bi do česa prišlo.
Lep pozdrav!
Hvala za pomoč
Ne moreš.
Lahko. 4 uri tečaj te ne nauči skoraj ničesar.
kr1ženska ::
Lep pozdrav!
Hvala za pomoč
Ne moreš.
Je pa zato zabaven. Jaz sem na tečaju kar uživla, ko mi je kak lušten nerodno povezoval roko
Tečaj te res ne nauči veliko. Ne boš veliko zamudila.
Bananovec ::
Lep pozdrav!
Hvala za pomoč
Ne moreš.
Tega ne vem, ker še ga nisem imel šanse delat, vem pa da te mentorji naučijo veliko stvari, ki bi jih ti spregledal, če bi jih delal sam doma. Sicer pa če imaš namen pozabit, kar po najkrajši poti. IMO je pa pametno vsaj nekaj odnesti, glede na to da je MUST GO.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
Regards, Apple
Regards, Apple
compaq ::
Za prvo pomoč moraš bit res idiot da jo NE narediš. Sicer pa je itak sama sebi namen, pomoje 3/4 ljudi ma kaj 3/4 bom rekel raje 99% po treh mescih nima več pojma o prvi pomoči, niti jo ne zna niti ni sposobna jo nudit, če bi do česa prišlo.
Lani julija sem jo delal pa jo še vedno znam, saj nikoli ne vem kdaj bom rabil znanje.
jype ::
Splača se obiskati resnejši tečaj, kjer se precej resneje razloži smisel in protokole oživljanja, pa tudi veliko več praktičnih vaj je.
draciel ::
Se strinjam. Osebno jaz nimam več pojma kako kaj naredit..
V teh štirih urah se naučiš res malo - ker ti pokažejo samo par najnujnejših zadev v primeru prometne nesreče, ni pa to tečaj nujne medicinske pomoči, ki bi večini tudi prišel prav in takega bi morali pomoje uvesti obvezno in za vse ljudi. Večina jih ne zna kako reagirati v primeru če se ti človek zruši pred tabo ali če ima odprti zlom, žal.
Venum ::
Izpit je res mala malca...Sm hodu na tečaj pa sm nardiu izpit brez napak.
Ne ne splača se, ker je ziher plačljiv in zate kot osebo neuporaben. Če država uvede obvezn tečaj ga nej sama financira js jih bom pa počastu s svojim časom da se ga udeležim :)
Splača se obiskati resnejši tečaj, kjer se precej resneje razloži smisel in protokole oživljanja, pa tudi veliko več praktičnih vaj je.
Ne ne splača se, ker je ziher plačljiv in zate kot osebo neuporaben. Če država uvede obvezn tečaj ga nej sama financira js jih bom pa počastu s svojim časom da se ga udeležim :)
Gladi ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nisem vozila vendar sem plačala kazen in izgubila izpitOddelek: Na cesti | 5262 (4708) | 111111111111 |
» | Temeljni postopki oživljanja in uporaba AED defibrilatorja?Oddelek: Loža | 3352 (2601) | Unknown_001 |
» | Nudenje prve pomoči ter ukrepi v primeru, da se ne nudiOddelek: Loža | 6469 (5618) | St235 |
⊘ | Rabu bi pole za prvo pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30490 (14689) | BigWhale |
» | Prva Pomoč online testiOddelek: Loža | 30136 (28772) | WarpedGone |