Forum » Strojna oprema » Čudni zvoki iz diska ob restartu
Čudni zvoki iz diska ob restartu
bastadu ::
Naložena imam ME in 2000. Če sem v 2000 in hočem sistem ponovno zagnat, se iz diska zaslišijo trije ali štirje klenki, kot da bi se disk 3krat ugasnil in prižgal. Imam Abit BE6-II plato s HPT366 in IBM DTLA 45GB UATA-100. Zanima me če ima še kdo te šume!
Dax ::
Si prepričan, da je disk?
Pri meni je CD-ROM najglasnejši ob restartu in ravno tako trikrat klenkne, kot si opisal.
Če pa je res disk, pa ne bi vedu, kwa je narobe.
Pri meni je CD-ROM najglasnejši ob restartu in ravno tako trikrat klenkne, kot si opisal.
Če pa je res disk, pa ne bi vedu, kwa je narobe.
bastadu ::
Ne to! Še preden se računalnik rastarta, po tem ko shrani vse nastavitve v win2000. To se dogaja samo v 2000....
sasox ::
Men se to dogaja samo na drugem disku (nastavljen imam izklop diskov) in ko se disk zalaufa ko ga potrebujes tud nekako zaklenka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | High-end ohisje?Oddelek: Kaj kupiti | 2166 (1470) | Primoz78 |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8046 (5009) | LittleDevil |
» | Težave s spremenljivo NAPETOSTJOOddelek: Strojna oprema | 1013 (832) | boštjan |
» | Serviser rač. opreme (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3476 (2629) | Toni20 |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1763 (1544) | andrej |