» »

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2

««
18 / 18
»
»»

rfmw ::

A kdo ve povedati o zaščiti teh programov? Namreč, zanima me, ali se da odkodirati in gledati zaščitene programe samo tako, da dobiš ključ (originalni ključ, ki je leakal kakemu dilerju) ali se da tudi krekati zaščito (torej, da sem sam spraviš razbijati zaščito z brute force ali s čim pametnejšim)? Koliko bitna je zaščita?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rfmw ()

dukenukem ::

sj ponavad kr downloadaš nove kluče na straneh ki se z tem ukvarjajo ,js nimam več te karte že par let,k se mi neda z tem ubadat več ,je že na tvju tok programov ;)

todman74 ::

Koliko od tega je v ang jeziku ali vsaj z ang podnapisi?

Večina Premiere filmskih kanalov,NASN in nekaj TPS filmskih....

pumaxx ::

Zanima me če se je kdo že poigral z Telius ponudbo. Lahko tudi na ZS.

dpgangsta ::

jas bi prosil ce ve kdo resit moj problem.stvar je taka imam kartico skystar 2 namestil sem si jo na racunalnik imam satelit astra 19.2 ker drugo nemorem dobit.v programu progdvb nikakor nemorem nastimat da bi gledal zakodirane programe.probal sem ze z vsemi raznoraznimi pluginsi pa nikakor noce prikazat slike.spodaj kaze signal ampak slike pa ni.drugi programi mi delajo keri niso zakodirani vendar so sami italjanski ter ceski.lepo prosim ce mi kdo ve pomagat.

todman74 ::

V Google vpiši "Satelitski forum".....dobil boš kar nekaj zadetkov, še najbolje, da greš na istoimenski hrvaški forum.....tam lahko izveš vse, kaj in kako se sploh da še gledat.

dpgangsta ::

problem je u tem da sem dal ze vse te forume skozi in nikjer nisem nasel odgovora na moje vprasanje oz na moj problem.ker mi sicer katerekoli pluginse potegnem dol za dvb noce delat niti en program kateri je zakodiran.uporabljam sicer progdvb probal sem tudi ze dvbviewer ter altdvb pa z nobenim nemorem odkodirat enega programa v vsakem programu mi java razlicno napako.z kartico ni nic narobe ker sem jo dal kolegu v comp in je use delalo.prosil bi ce mi lahko gdo svetuje katere pluginse al kaj naj si potegnem da mi bojo delali vsaj eni zakodirani programi.najlepsa hvala lp

dpgangsta ::

.....signal imam pri teh zakodiranih programih delat pa noce nobeden pa sem skopiral notri yankse pa vplug2 in vse to kar bi moralo delat pa ne deluje.nevem ce mogoce nisem kaj prav naredil prosim za nasvete.

Brane2 ::

A je kdo že upadenal sprejem interneta preko SKystar 2 kartice na Astri ?

Svojčas je blo fajn, ker je folk pošiljal mnoge zanimive vsebine, pa me zanima a je kdo že skrekal to zadevo, da se da dekriptirat sprejem brez usernamea in passworda ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

chrush ::

Ali mogoče kdo uporablja TechniSat SkyStar USB 2 HD CI DVB-C
Sam bi jo nabavil, da bi jo lahko uporabljal na prenosniku v povezavi s programom SATFinder. Ko sem do sedaj uporabljal Pinnacle kartico za sprejem satelitskega signala, mi je pri preklapljanju na drug satelit računalnik velikokrat zmrznil. Prav tako so bile težave v ProgDVBju ali ALTDvbju, če sem hotel preklopiti med sateliti. Ko sem uporabljal Sky Star 2 PCI na pcju, je zadeva delovala dokaj dobro.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
««
18 / 18
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVB-S2

Oddelek: Kaj kupiti
193037 (1591) mumbo
»

Total TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5113609 (11707) fulgur
»

satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7215475 (13807) BlackHole
»

Kako s SkyStar 2 odkodirat programe (npr. premiere)???

Oddelek: Strojna oprema
61577 (1413) Freelancer
»

kartica za Digitalno satelitsko

Oddelek: Kaj kupiti
224552 (3928) ts

Več podobnih tem