Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z Diamondovimi gonilniki
Problemi z Diamondovimi gonilniki
_Mortal_ ::
Včeraj mi je crknla grafična od ATI-ja. Frend mi je posodu starega Diamond Viper-ja 770 II za nekaj časa dokler si nove ne kupim. Prvo sem hotel zbrisat gonilnike od ATI-ja. Kliknem na da izbriše kontrol panel on neki melje in reče da je zbrisana. tm je pa še vedno ikonca da je inštalirana. Pol grem pa zbrisat gonilnike in mi javi neko napako, da se ne dajo zbrisat al da jih ne najde nism ziher.
Potem inštaliram gonilnike od Nvide in vse lepo inštalira sm ko pogledam tm v kontrol panel sploh jih nikjer ni kot da niso inštalirani na disku C: mam pa mampo od ATI-ja in Nvide. Grafične mi pa še vedno ne prepozna.
Kako zbrisat gonilnike od Ati-ja, al pa od Nvide ker ne kaže da so inštalirani čeprav so.
Potem inštaliram gonilnike od Nvide in vse lepo inštalira sm ko pogledam tm v kontrol panel sploh jih nikjer ni kot da niso inštalirani na disku C: mam pa mampo od ATI-ja in Nvide. Grafične mi pa še vedno ne prepozna.
Kako zbrisat gonilnike od Ati-ja, al pa od Nvide ker ne kaže da so inštalirani čeprav so.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
- spremenil: V-i-p ()
morphling1 ::
Obicajno moras imet graficno se notri ce hoces dobro deinstalirati, sicer pa najboljse je clean install oz. se boljse imeti ghost backup pripravljen brez graficnih driverjev, to imam jaz 5min pa je sistem sveze nalozen in potem samo graficno se instaliram.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Jz jo mam lahk notr zarad mene sm vseen kaj mi to pomaga če ne dela. Clean install bi imel za zadnjo možnost a je še kaj kar bi lahko naredil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _Mortal_ ()
V-i-p ::
_Mortal_, saj ne zameriš, ker sem ti malo popravil naslov teme, kajneda? Saj veš, kletvice na slo-techu niso ravno zaželjene...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
ne zamerim. Mah sej grem jutr kupt novo kartico od ati-ja da ne bi rabu brisat winse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nVidiini gonilniki težavni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 20171 (18045) | dukenukem |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11498 (9526) | matter |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1693 (1485) | karma |
» | nVidia goljufala?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2657 (2657) | Dr_M |
» | Vpršanje glede gonilnikov za Radeona 8500?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (1202) | Kriko |