Forum » Pomoč in nasveti » FTP - get file with latest date from directory to local disk
FTP - get file with latest date from directory to local disk
izy30 ::
Preko FTP-ja želim prenesti datoteko(zadnji datum na serverju) v lokalni direktorij.
Imam dve datoteki:
1. datoeka) batch.bat
@echo off
echo ---------------------------------------------------------------------------
echo %date% %time% Begin Transfer
FTP -s:GetFiles.ftp server_name
echo %date% %time% Done FTP Transfer
goto end
:end
echo.
echo.
2. datoeka) GetFiles.ftp
username
password
cd acmr/4398/try/out
mget GL_*.txt
y
quit
V mojem primeru mi prenese vse datoteke, ki se začnejo z GL_, jaz bi pa rad da mi prenese na lokalni disk samo zadnjo datoteko, ki se začne z GL_....txt? Datoteke se na server dodajajo vsak dan tako, da je potrebno gledati datum.
Imam dve datoteki:
1. datoeka) batch.bat
@echo off
echo ---------------------------------------------------------------------------
echo %date% %time% Begin Transfer
FTP -s:GetFiles.ftp server_name
echo %date% %time% Done FTP Transfer
goto end
:end
echo.
echo.
2. datoeka) GetFiles.ftp
username
password
cd acmr/4398/try/out
mget GL_*.txt
y
quit
V mojem primeru mi prenese vse datoteke, ki se začnejo z GL_, jaz bi pa rad da mi prenese na lokalni disk samo zadnjo datoteko, ki se začne z GL_....txt? Datoteke se na server dodajajo vsak dan tako, da je potrebno gledati datum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 bo dobil bash! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48747 (41014) | Jst |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9636 (8297) | b3D_950 |
» | cmd batch rename datoteke v datum,časOddelek: Programiranje | 1657 (1475) | Good Guy |
» | Osvežitev strani in podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1881 (1552) | s52sk |
» | [bat datoteke] Trenutni datum in uraOddelek: Programiranje | 2487 (2244) | darkolord |