Forum » Pomoč in nasveti » Makri - avtomatizacija opravil na računalniku
Makri - avtomatizacija opravil na računalniku
Rokomah ::
Iščem najboljši način za avtomatizacijo nekaterih opravil na PC-ju.
Namreč v mojem primeru vedno, ko zaženem določeno aplikacijo, moram prej pripraviti računalnik (ustrezna nastavitev zvoka, sprostiti RAM, zagnati predprograme...), vedno eno in isto, nekje 5 opravil.
Zato iščem enostavno možnost z Makri, kjer bi lahko naprej posnel opravila in jih nato avtomatično izvedel. Makro program ne sme biti požrešen za procesor ali ram in relativno enostaven.
Namreč v mojem primeru vedno, ko zaženem določeno aplikacijo, moram prej pripraviti računalnik (ustrezna nastavitev zvoka, sprostiti RAM, zagnati predprograme...), vedno eno in isto, nekje 5 opravil.
Zato iščem enostavno možnost z Makri, kjer bi lahko naprej posnel opravila in jih nato avtomatično izvedel. Makro program ne sme biti požrešen za procesor ali ram in relativno enostaven.
brodul ::
To je dobra varjanta. Potem rabis zraven se programe, ki ti znizajo sound ter skrbijo za ostala opravila. Pa upas da niso trojanci. Ker windows ma se vedno slabo podporo za cli.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
rogi2010 ::
Poglej malo auto mouse clicker. Jaz sem ga uporabljal za podobne zadeve kot pišeš tukaj in se je zadeva v redu obnesla.
http://www.murgee.com/auto-mouse-clicke...
http://www.murgee.com/auto-mouse-clicke...
Opkow ::
Osebno uporabljam AutoHotkey.
Z njim je mozno nadzorovati in upravljati tudi bolj zahtevne stvari. Kot je na primer, da cekira, ce se je dolocena ikona obarvala v doloceno barvo in izvede akcijo.
Imas precej uporabnih primerov kode na njihovem forumu, ki jih lahko predelas po svoje.
Ni pa cisto enostaven za zacetek...
Z njim je mozno nadzorovati in upravljati tudi bolj zahtevne stvari. Kot je na primer, da cekira, ce se je dolocena ikona obarvala v doloceno barvo in izvede akcijo.
Imas precej uporabnih primerov kode na njihovem forumu, ki jih lahko predelas po svoje.
Ni pa cisto enostaven za zacetek...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Levi klik je včasih kar dvojenOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (746) | mat xxl |
» | employee monitor programOddelek: Programska oprema | 1961 (1385) | BluPhenix |
⊘ | plačam za program!Oddelek: Programiranje | 2245 (1266) | kopernik |
» | Tezave z miskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (1070) | majk2000 |