» »

Amis TV aplikacije

Amis TV aplikacije

Grizzly ::

Sem nov pri Amisu pa se zaenkrat še iščem po TV menijih.

Med ogledovanjem menija na TV komunikatorju sem opazil "TV Aplikacije". Pa si mislim zanimivo in odprem. Pa dobim seznam aplikacij: Facebook, Youtube, Bolha.com, Voyo, Novice itd. Pri nekaterih piše €0.0, druge pa imajo €3.0 ali več. Pa sem poklikal par tistih z 0.0, da si jih ogledam...
Kaj to pomeni €0.0? Da lahko vse te aplikacije zastonj uporabljam? Naročeno imam osnovno TV z 100 programi in brez dodatnih ugodnosti. Zato mi je čudno da bi nekaj zastonj uporabljal.

V katalogu aplikacij sem aktiviral par aplikacij (pri tem so se premaknile iz kataloga v meni "aktivirane"). Hkrati pa so se aktivirane aplikacije dodale v "orodno vrstico" (če lahko tako rečem.... ko izberem program se mi spodaj prikaže vrstica z opisom TV vsebine in aplikacijami). Kako sedaj aplikacije odstranim iz te vrstice, da bo bolj pregledno?

Grizzly ::

Torej zastonj.
A se da kje uredit razpored aplikacij, da se ne bodo prikazovale vse (spodaj, ko zamenjam program), ker vseh niti ne potrebujem.... če veste o čem govorim

 TV apps

TV apps

.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Grizzly ()

Ted ::

Če hočeš uporabljat apps-e potem jih moraš vedno imeti v info vrstici. Če jih ne uporabljaš pa jih izklopiš nekje v uporabniških nastavitvah. Apps-i so vsi zastonj kolikor vem, koliko so uporabni je pa drugo vprašanje :).
Mah...

primozzzz ::

Mislim, da jih izklopiš tam, ko si jih vklopil.. Drugač pa niso preveč uporabne =)
NI PODPISA

Grizzly ::

Hvala za informacije, bom kasneje preveril če deluje.
Kako je pa s PIN kodo? Najprej sem mislil, da si jo na začetku sam izberem, zato vpišem krneki, potem vidim da mi odšteva vnose, probam še 0000 vpisat (ker se mi zdi zelo pogosta cifra), potem pa se končno spomnem in preberem dokumentacijo, nakar vidim da je 1234. Sedaj mi ob vnosu piše že 3/3. A to pomen, da sedaj več ne smem napačne vpisat? Kaj se zgodi po treh napačnih vnosih?

francek1 ::

Osnovna koda je 1234, možno pa je, da je bil sprejemnik že kje v uporabi in je šifra spremejena. Da bi škatla zablokirala pri napačnih vnosih mi ni znano.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Grizzly ::

Koda je res 1234, vendar se sprašujem kaj bo, če vpišem še 1 napačen vnos. Lahko se zgodi, da bo nekdo (podzavestno) nekaj vtipkal in bo to zadnji vnos. Kaj potem? PUK?

dunda ::

Če se ne motim, je potem nekaj časa blokirano delovanje. Se pa spet povrne po nekem času. Ampak sem podrobnosti pozabil.
https://www.kacnje.eu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIM800L modul in Arduino Nano

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
352773 (1586) domenc
»

[java] naloge za vajo

Oddelek: Programiranje
71249 (935) Yacked2
»

Linux- kako ubijem program ?

Oddelek: Operacijski sistemi
191361 (1215) Tomay
»

Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
624225 (3560) WarMaker
»

Ms access neke vrste auto number

Oddelek: Programiranje
171452 (1245) Fim

Več podobnih tem