Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava - barvni laser
Multifunkcijska naprava - barvni laser
biasko ::
Živjo!
Kupujem multifunkcijski tiskalnik. (skener + barvni laser).
Rabim za tiskanje večinoma črne barve (fakture,risbe). Tedenska obremenitev do 40 strani.
Trenutno imam HP 2830 - tiske je sicer kvaliteten ampak je tiskalnik zelo počasen ter hrupen, za povrh pa se mi je pokvarila grelna enota. Verjamem da lahko dobim za 300-400€ tiskalnik ki bo tišji in hitrejši.
Mi lahko prosim predlagate?
Hvala!
Kupujem multifunkcijski tiskalnik. (skener + barvni laser).
Rabim za tiskanje večinoma črne barve (fakture,risbe). Tedenska obremenitev do 40 strani.
Trenutno imam HP 2830 - tiske je sicer kvaliteten ampak je tiskalnik zelo počasen ter hrupen, za povrh pa se mi je pokvarila grelna enota. Verjamem da lahko dobim za 300-400€ tiskalnik ki bo tišji in hitrejši.
Mi lahko prosim predlagate?
Hvala!
biasko ::
Bom drugače vprašal.
tiskalnik Samsung CLX-3185FW mi je všeč. Tudi karakteristike niso slabe. Zanima me če ima kdo izkušnje.
Hvala!
tiskalnik Samsung CLX-3185FW mi je všeč. Tudi karakteristike niso slabe. Zanima me če ima kdo izkušnje.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati wifi tiskalnik canonOddelek: Pomoč in nasveti | 3873 (3462) | tiltech |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23009 (15283) | Spock83 |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1365) | mat xxl |
» | [Ubuntu] CUPS in gonilniki za Canon tiskalnikOddelek: Programska oprema | 2024 (1914) | Icematxyz |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1832 (1624) | |ke |