Forum » Omrežja in internet » DD-WRT dostop do serverja
DD-WRT dostop do serverja
smejko ::
Živijo!
Doma imam na router priklopljene 3 računalnike. Kako se nastavi do katerega računalnika dostopam, ko vpišem moj IP?
lp P
Doma imam na router priklopljene 3 računalnike. Kako se nastavi do katerega računalnika dostopam, ko vpišem moj IP?
lp P
Mavrik ::
Dajte uporabljat port forwarding namesto DMZja, da ne odpirate svojih računalnik na veliko navzven.
The truth is rarely pure and never simple.
xandros ::
Filter multicast: kaj to pomeni?
Ce odkljukam, pa imam t-2 optiko, in ce priklopim racunalnik na en lan port, ali bom lahko gledal tv.
Ce priklopim rac. direkt na milana, potem lahko gledam tv.
Ce odkljukam, pa imam t-2 optiko, in ce priklopim racunalnik na en lan port, ali bom lahko gledal tv.
Ce priklopim rac. direkt na milana, potem lahko gledam tv.
smejko ::
OK pri meni je očitno malo bolj zapleteno in sicer imam SIOLov optično modem ki deluje kot router (Genexis) in iz porta 1 v router (Liksys z DD-WRT) povezan kabel iz routerja pa potem v moj računalnik. Kako je potrebno v tem primeru zadevo skonfigurirati? Je kdo že kdaj delal kaj takega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340676 (41132) | ignats |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6925 (6126) | s6c-gEL |
» | Linksys WRT160NL izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 8897 (3093) | fxman11 |
» | Tomato firmware in portforwardOddelek: Omrežja in internet | 2219 (2048) | Domini |
» | Kako "odpreti" ruter- DMZOddelek: Omrežja in internet | 1271 (1020) | jan01 |