Forum » Omrežja in internet » Težava s pripenjanjem datotek na gmail-u
Težava s pripenjanjem datotek na gmail-u
Schrajwer ::
Pozdravljeni,
v zadnjem času imam ogromno težavo z gmail računom saj mi le ta noče do konca naložiti pripete datoteke. Pa naj gre za slike ali dokumente. Pojavi se vrstica kjer kaže procent naložene datoteke, vendar tik pred koncem se nalaganje ustavi in spet začne od začetka nalagat. In to se ponavlja v nedogled.
Kaj bi bilo lahko narobe, ker to mi je začel delat kar naenkrat. A se da zadevo kako rešit? Ker počasi izgubljam živce saj ne morem naložiti niti ene datoteke.
LP in hvala za pomoč :)
v zadnjem času imam ogromno težavo z gmail računom saj mi le ta noče do konca naložiti pripete datoteke. Pa naj gre za slike ali dokumente. Pojavi se vrstica kjer kaže procent naložene datoteke, vendar tik pred koncem se nalaganje ustavi in spet začne od začetka nalagat. In to se ponavlja v nedogled.
Kaj bi bilo lahko narobe, ker to mi je začel delat kar naenkrat. A se da zadevo kako rešit? Ker počasi izgubljam živce saj ne morem naložiti niti ene datoteke.
LP in hvala za pomoč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GitHub PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5636 (3898) | BivšiUser2 |
» | Povezava do datoteke na googl drive.Oddelek: Izdelava spletišč | 869 (501) | Kunte |
» | Cryptowall 3.0 virusOddelek: Pomoč in nasveti | 7469 (5523) | bambam20 |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2560) | JOKER |
» | Osvežitev strani in podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1878 (1549) | s52sk |