Forum » Pomoč in nasveti » windows 7 Ultimate in odprte strani brskalnika in zavihkov
windows 7 Ultimate in odprte strani brskalnika in zavihkov
easyrider3 ::
Pri kolegu sem videl,da na računalniku ko ima odprtih več zavihkov v brskalniku prav super izgleda ko greš zamo z miško do zavihka,sploh ga ne rabiš potrditi(pritisniti na miškin gumb)in se ti pokaže čez ekran točno tisto kar je na zavihku. Meni se to zdi prav super,ker če imam odprtih več zavihkov lahko potem kar z miško na hitro samo preko njih preletim in ni potrebno jih potrjevati z miškinim gumbom,ker drugače je tisto že zamudno.
Sedaj me pa zanima katera funkcija ali kaj že je to v Windowsu,ker pri meni tega ni in bi zelo rad imel tudi jaz to stvar-ker je zelo kul.
Prosim če mi lahko kdo svetuje zakaj pri meni ne deluje in kako porihtat da bi delovalo?
Sedaj me pa zanima katera funkcija ali kaj že je to v Windowsu,ker pri meni tega ni in bi zelo rad imel tudi jaz to stvar-ker je zelo kul.
Prosim če mi lahko kdo svetuje zakaj pri meni ne deluje in kako porihtat da bi delovalo?
easyrider3 ::
Imam Explorer in Google Chrome pa na nobenem ne deluje. Kje pa lahko sploh pogledam,če mi AERO sploh deluje
Icematxyz ::
Verjetno gre za dodatek za spletni brskalnik. Recimo FireFox ima na voljo več takšnih dodatkov, od predogleda strani v zavihku v pojavnem oknu do takšnih, ki jih ti opisuješ:
Tab Focus
Ta ima zraven te zmogljivosti še druge zmogljivosti:
Tab Mix Plus
Tab Focus
Ta ima zraven te zmogljivosti še druge zmogljivosti:
Tab Mix Plus
Cold1 ::
V klasični temi je strojno pospešeno sestavljanje namizja (Aero je bolj ime za grafični slog) izklopljeno.
Izberi torej eno izmed modernih tem in poglej če je opravilna vrstica vsaj malo prozorna - če je, potem je sestavljanje namizja vklopljeno (in z njim tudi predogledi oken).
Izberi torej eno izmed modernih tem in poglej če je opravilna vrstica vsaj malo prozorna - če je, potem je sestavljanje namizja vklopljeno (in z njim tudi predogledi oken).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 54 prinaša podporo več procesomOddelek: Novice / Brskalniki | 10214 (7235) | WarpedGone |
» | Najvarčnejši brskalnik je Opera ali Edge, odvisno koga vprašateOddelek: Novice / Brskalniki | 17277 (14085) | MrNighthawk |
» | Windows 8: Aero je mrtev, naj živi Metro (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 47757 (36820) | Icematxyz |
» | Upravljanje z zavihki: Opera 11 beta proti Firefoxu 4 beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18198 (16083) | MisterR |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12210 (8773) | MrStein |