Forum » Omrežja in internet » Vnos gesla za vzpostavitev povezave
Vnos gesla za vzpostavitev povezave
bisernik ::
Nimam blage veze, kaj me to nekaj sprašuje za eno geslo, če hočem prit z prenosnika, kjer mam Win7, do map v skupni rabi na hišnem računalniku, kjer mam Win XP. S hišnega lahko pridem do map na prenosniku, na prenosniku pa mi serje s tem geslom, ko kliknem na ikono za dostop do hišnega.
"Vnesite svoje geslo za vzpostavitev povezave z: blablabla"
Sem spraševal že pod tem postom, sam ni odgovora...
"Vnesite svoje geslo za vzpostavitev povezave z: blablabla"
Sem spraševal že pod tem postom, sam ni odgovora...
Lonsarg ::
Ja, to se rado dogaja,če so v igri Win XP. Tudi meni se je, kljub temu, da sem folder dal v share z "Everyone" torej brez gesla. Prva stvar, ki jo poglej, je, če je na obeh sistemih tudi na tistem iz katerega dostopiš pasword protected sharing izklopljen. Ta trenutek se ne spomnim katera nastavitev je še lahko problem.
V skrajnem primeru, če se ti ne bo dalo več po nastavitvah šarit, se pač lahko vdaš, pa narediš novega uporabnika z geslom in tudi njemu posebaj sharaš mapo, pa bošpač z XP-ja dostopal z geslom.
V skrajnem primeru, če se ti ne bo dalo več po nastavitvah šarit, se pač lahko vdaš, pa narediš novega uporabnika z geslom in tudi njemu posebaj sharaš mapo, pa bošpač z XP-ja dostopal z geslom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev omrežja med win xp in win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 857 (599) | bisernik |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4524 (4363) | Grega_K |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4812) | SLO_Matej |
» | Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 1978 (1536) | MrStein |
» | LAn povezava med dvema PC dela ne!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1445) | Blisk |