Forum » Omrežja in internet » VPN-ji
VPN-ji
programercek ::
Živjo,
kje bi lahko dobil več ponudnikov, ki ponujajo različne vpnje? Na googlu sem jih nekaj našel. Rabil bi vse skupaj cca 10.000 različnih VPN-jev.
Lp,
kje bi lahko dobil več ponudnikov, ki ponujajo različne vpnje? Na googlu sem jih nekaj našel. Rabil bi vse skupaj cca 10.000 različnih VPN-jev.
Lp,
leonardopro ::
Živjo,
Mene zanima če si že pridobiv kakšno večje število VPN-jev bi se priporočal za kakšno zamenjavo, ker bi jih jaz za delo tudi potreboval :==)
Mene zanima če si že pridobiv kakšno večje število VPN-jev bi se priporočal za kakšno zamenjavo, ker bi jih jaz za delo tudi potreboval :==)
Karlos ::
Čist tko iz ferbca me matra, če se lahko rabi več tisoč VPN-jev za legalne zadeve? :)
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
zee ::
Rabil bi vse skupaj cca 10.000 različnih VPN-jev.
kakšno večje število VPN-jev
Lahko morda obrazlozita, cemu potrebujeta toliko VPN ponudnikov? Anonimnosti pri uporabi P2P programov vam ne zagotavljajo, hitrosti bodo tudi znatno nizje (10-20% celotne pasovne sirine) pri uporabi VPN-ja.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
brodul ::
Zastonj se nic ne dobi. V podzemlju lahko kupis vpnje. Za cene ne vem. 10 000 je kar veliko, definitivno ni poceni.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla bi v Firefoxu prodajala VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24089 (19478) | b3D_950 |
» | V Rusiji začel veljati strog nadzor nad VPN-jiOddelek: Novice / Zasebnost | 4531 (4300) | matijadmin |
» | Rusija prepovedala VPN-je, na Kitajskem gre zaresOddelek: Novice / NWO | 11390 (8883) | SeMiNeSanja |
» | Kitajska operaterjem naročila blokado VPN-jevOddelek: Novice / Ostale najave | 9520 (7867) | poweroff |
» | V Pakistanu prepovedali VPNOddelek: Novice / NWO | 7591 (6276) | BlueRunner |