Forum » Informacijska varnost » Multichat omrežja
Multichat omrežja
GummyBear ::
Kaj pravite kako varna so omrežja, ki podpirajo več chat računov (na primer: google talk, facebook, msn, yahoo chat). Prednost je zagotovo v tem, da namesto treh različnih programov odprem samo enega (ebuddy, nimbuzz, trillian itd.) in sem povezan na vse. Kaj pa varnost? Vpisati moram username/mail in geslo, kar je že dovolj da nekdo vzame moje podatke in se prijavi v moj račun.
Že dolgo uporabljam take programe in zaenkrat nimam slabih izkušenj. Zanima me vaše mnenje. Zaupate v varnost takih programov ali je boljše imeti vsak program za drugi klepet?
Že dolgo uporabljam take programe in zaenkrat nimam slabih izkušenj. Zanima me vaše mnenje. Zaupate v varnost takih programov ali je boljše imeti vsak program za drugi klepet?
šernk ::
Bolj bi me skrbela varnost samega omrežja, kot pa to, določeni programi kot so ebuddy in pidgin s preveliki, da bi se kradlo podatke.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN blokira povezave do thepiratebayOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8738 (6615) | mirancar |
» | Nokia E72Oddelek: Mobilne tehnologije | 790 (662) | Dr_Piškot |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10787 (8215) | bf4ed |
» | Kako chatat preko neta brez blokiranja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 972 (856) | jan01 |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4485 (3674) | Pesimist |