Forum » Mobilne tehnologije » LG optimus one
LG optimus one
WaterBoy ::
Pozdravljeni
Ima LG optimus one telefon. Danse sem si ga celo updejtal na 2.3, me pa zanima kak je postopek da prisilim telefon da mi aplikacije inštalira na SD kartico in ne na telefon, ker še tako ni veliko prostorain želel bi tud odstraniti razne brezvezne aplikacije ki so že gor ko naprimer layar in LG app advisor
Hvala :)
Ima LG optimus one telefon. Danse sem si ga celo updejtal na 2.3, me pa zanima kak je postopek da prisilim telefon da mi aplikacije inštalira na SD kartico in ne na telefon, ker še tako ni veliko prostorain želel bi tud odstraniti razne brezvezne aplikacije ki so že gor ko naprimer layar in LG app advisor
Hvala :)
marqo007 ::
Lahko jih prestaviš na kartico ročno v nastavitvah za aplikacije vsako posebej, ali pa uporabiš aplikacijo app2sd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marqo007 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire - ROOT SD cardOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1498) | hojnikb |
» | Samsung Galaxy S3 - kako prenesti aplikacije na micro SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 9960 (9650) | Boomer |
» | Povečanje internega prostora telefona (Android)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4682 (4040) | Pithlit |
» | Android 2.3 prispel za HTC Desire (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17161 (14772) | sgdjkdlsugi4 |
» | Prihaja Android 2.2 - FroyoOddelek: Novice / Android | 9216 (8024) | SLO_Matej |