Forum » Pomoč in nasveti » Avtomatični vpis omrežnega gesla
Avtomatični vpis omrežnega gesla
Old-Death ::
Na namizju imam bližnjico za datoteko, ki je ne odpiram iz lokalnega diska ampak iz drugega računalnika preko mreže.
Zanima če se da bližnjici nekako prilepit uporabniško ime in geslo, tako da mi nebi bilo treba ju vsakič posebaj vpisovati.
Enako me zanima za sherane datoteke, ki se nahajajo v my network plejsih, bi se dalo kaj v registru uštimat da ti računalnik za vse sherane datoteke uporablja geslo in username, ki sta nekje v registru, tako da mi jih nebi bilo treba vnašati ročno.
Aja oba računalnika imata win2000
Hvala za odgovore
Zanima če se da bližnjici nekako prilepit uporabniško ime in geslo, tako da mi nebi bilo treba ju vsakič posebaj vpisovati.
Enako me zanima za sherane datoteke, ki se nahajajo v my network plejsih, bi se dalo kaj v registru uštimat da ti računalnik za vse sherane datoteke uporablja geslo in username, ki sta nekje v registru, tako da mi jih nebi bilo treba vnašati ročno.
Aja oba računalnika imata win2000
Hvala za odgovore
- spremenil: Old-Death ()
astras ::
ja, a nimas ko vpises rocno nobene klukce (ponavadi je) da ti sejva username in geslo? ponavadi je!
lp
lp
ABX ::
net use \\ime_pc\share_name geslo /user:domain(ime_pca)\userid
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5986 (2969) | OmegaBlue |
» | [Windows][XP] uporabniški račun z omejenimi pravicamiOddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1366) | Glicerin |
» | mreža me zafrkava!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1017) | ABX |
» | 'Dovoljenja' za mapo v skupni rabiOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1651) | Microsoft |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2061 (1862) | Microsoft |