Forum » Pomoč in nasveti » računalnik in navigacija
računalnik in navigacija
Matjaz106 ::
Živijo vsem skupaj.
Imam veliko željo,da bi na morju v čolnu imel navigacijo na računalniku.
nabavil sem program OPEN CPN 2,5 in bluetooth in gps sprejemnik. Drugače mi že kaže pozicijo doma.Open CPN vsebuje dve karti, ki pa nista to, kar bi si želel. Poskusil sem vsaditi Garmin BlueChart g2 Vision Italy, Adriatic pa mi kaže samo črn relief Jadrana.
Če kdo ve ali se sploh da spajat te karte med seboj in kaj naj storim, da bo delovalo. Vsem se zahvaljujem za odgovor, pa ne se jezat nad mano, saj še veliko tega ne vem.
Imam veliko željo,da bi na morju v čolnu imel navigacijo na računalniku.
nabavil sem program OPEN CPN 2,5 in bluetooth in gps sprejemnik. Drugače mi že kaže pozicijo doma.Open CPN vsebuje dve karti, ki pa nista to, kar bi si želel. Poskusil sem vsaditi Garmin BlueChart g2 Vision Italy, Adriatic pa mi kaže samo črn relief Jadrana.
Če kdo ve ali se sploh da spajat te karte med seboj in kaj naj storim, da bo delovalo. Vsem se zahvaljujem za odgovor, pa ne se jezat nad mano, saj še veliko tega ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim ocenite mi računalnik???Oddelek: Kaj kupiti | 1701 (1058) | Jan987 |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2098 (1396) | tx-z |
» | ADSL težava (prepočasnost!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (1078) | Gandalfar |
» | softversko hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1656 (1176) | _Mortal_ |
» | zalman in nastavitev vrtljajevOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (725) | bodom |