Forum » Sedem umetnosti » HIMYM - Finale sezone 7 (spoiler alert) :)
HIMYM - Finale sezone 7 (spoiler alert) :)
Malcolm_Y ::
Je gledal kdo zadnja dela 7. sezone Kako sem spoznal vajino mamo?
A se meni zdi, ali sta oba zaključka (Ted in Victoria, Barney in Quinn) brez veze, če Ted svoje žene še ni spoznal, Barney pa se eventualno poroči z XXXXXXX (tisti, ki ste gledali veste)?
A se meni zdi, ali sta oba zaključka (Ted in Victoria, Barney in Quinn) brez veze, če Ted svoje žene še ni spoznal, Barney pa se eventualno poroči z XXXXXXX (tisti, ki ste gledali veste)?
Malcolm_Y ::
Menda ja, saj še ni povedal kako je spoznal njuno mamo. :)
Sicer bi bil zaključek 7. čisto OK, ampak se ne sklada z do zdaj povedanim.
Sicer bi bil zaključek 7. čisto OK, ampak se ne sklada z do zdaj povedanim.
pickle_rick ::
Na začetku reče, da je šlo na poroki vse narobe, tako da je možno da ne bo iz vsega skupaj nič. Ted in Victoria pa tudi dvomim da bosta ostala skupaj, ker Victorie ni bilo v Economy 101 kjer naj bi bila od Teda žena na dan, ko je zamenjal predavalnice. Razen če bodo to zanemarili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dexter (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Sedem umetnosti | 261261 (1085) | IL_DIAVOLO |
» | TEDx Triglav uspelOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5030 (2539) | CaqKa |
» | Kaj so pirati iskali v letu 2012Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9862 (6600) | [D]emon |
» | SlušalkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1087 (908) | madviper |
» | LG preseneča z odličnima 22" LCD monitorjema!Oddelek: Kaj kupiti | 2761 (1686) | Pesimist |