Forum » Mobilne tehnologije » Kako izbrisati katerikoli program z Andoida?
Kako izbrisati katerikoli program z Andoida?
joej970 ::
Zdravo
Zanima me kako bi lahko z android tablice (Galaxz tab) programe, ki ze prej bili namešceni- nekaj od Mobitela nekaj pa je se ostalih...MusicHub, BookHub, VideoHub pa se nekaj drugih 'hubov'. Z cem jih naj dol zbrisem, ker jih niti slucajno ne uporablam... A je morda kaksna aplikacija na Marketu?
Problem pa je nastal pravzaprav, ko sem ugotavljal da mi skos žre 80% rama...
Lp, Žan
Zanima me kako bi lahko z android tablice (Galaxz tab) programe, ki ze prej bili namešceni- nekaj od Mobitela nekaj pa je se ostalih...MusicHub, BookHub, VideoHub pa se nekaj drugih 'hubov'. Z cem jih naj dol zbrisem, ker jih niti slucajno ne uporablam... A je morda kaksna aplikacija na Marketu?
Problem pa je nastal pravzaprav, ko sem ugotavljal da mi skos žre 80% rama...
Lp, Žan
Mad_Lion ::
Root potem pa odstraniš z Titanium Backup.
Ali pa namestiš kak custom rom ki ima to že odstranjeno.
Sicer bo pa naslednji problem nastal ko boš ugotovil da ti še vedno žre 80% rama. Za android je to normalno. Aplikacije namreč skladišči v ramu za hitrejši zagon in jih zapira ko rabi več rama.
Ali pa namestiš kak custom rom ki ima to že odstranjeno.
Sicer bo pa naslednji problem nastal ko boš ugotovil da ti še vedno žre 80% rama. Za android je to normalno. Aplikacije namreč skladišči v ramu za hitrejši zagon in jih zapira ko rabi več rama.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbireOddelek: Kaj kupiti | 2279 (1437) | Jst |
» | Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34153 (23518) | sasoe |
» | kateri gsm?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2519 (1926) | ;-) |
» | Nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8649 (8106) | Lonsarg |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22247 (19602) | Tilen |