Forum » Strojna oprema » Polnjenje tonerjev za laserske printerje - vaše iskusnje ?
Polnjenje tonerjev za laserske printerje - vaše iskusnje ?
Boky ::
Zanima me koliko imate kaj iskusenj s tem in kako ste zadovolni z ponovno napolnjenimi tonerji! Kolega daje polniti pri IGMI, pa pravi, da se mu zdi, da ponovno napolnjen toner ne drzi toliko kot originalni, je pa seveda vseeno precej cenejsi(govorim za Minolto page pro 6L).
Priporoca kdo kako drugo firmo, ki se z tem ukvarja?
Priporoca kdo kako drugo firmo, ki se z tem ukvarja?
- spremenil: Boky ()
Brane2 ::
Kokrkol so IGMAini inkjet refili O.K., so refili za toner bolj tko.
Mamo HP LJ1200 in njihovi refili včasih ne zdržijo niti polovico tega, kar da od sebe originalna kartuša.
Poleg tega tipi malce nakladajo. Ko smo nabavli tiskalnik, IGMA kar nekaj časa ni mela refilov, ker so bile baje težave "z vdelanim čipom". No, na koncu mi je prekipelo po tretjem refillu in sem njihovo kartušo odprl. Glej ga zlomka, nikjer nobenga čipa. Poleg tega se mi zdi refilanje teh stvari nekje na nivoju povprečnih storitev, ki jih kao punujajo dimnikarska društva. Hočem reč, kažejo to kot neko raketno znanost, a vse kar nardijo je, da odpopajo plastični štoflc in nalijejo not črnilo, čeprav bi blo kartušo treba tud temeljito očistit.
Tko da sem se odloču najt poceni refill prah za to stvar. Če koga zanima, se priporočam...
Mamo HP LJ1200 in njihovi refili včasih ne zdržijo niti polovico tega, kar da od sebe originalna kartuša.
Poleg tega tipi malce nakladajo. Ko smo nabavli tiskalnik, IGMA kar nekaj časa ni mela refilov, ker so bile baje težave "z vdelanim čipom". No, na koncu mi je prekipelo po tretjem refillu in sem njihovo kartušo odprl. Glej ga zlomka, nikjer nobenga čipa. Poleg tega se mi zdi refilanje teh stvari nekje na nivoju povprečnih storitev, ki jih kao punujajo dimnikarska društva. Hočem reč, kažejo to kot neko raketno znanost, a vse kar nardijo je, da odpopajo plastični štoflc in nalijejo not črnilo, čeprav bi blo kartušo treba tud temeljito očistit.
Tko da sem se odloču najt poceni refill prah za to stvar. Če koga zanima, se priporočam...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
cekr ::
Jaz sem ravno pri njih dobil prah. Imam ga celo kilo, kar bom imel za zelo dolgo časa.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Že lani poleti sem dal malo več kot 8 jurjev.
Pa še: zelo težko sem tipa prepričal, da mi ga je prodal. Sedaj pa ne vem, če je še pri volji.
Boky ::
Pravkar sem zvedel da tonerje obnavlja tudi firma Pavlin d.o.o., Gric 9, LJ. A je imel kdo z njimi kaj opravka ? A naredijo stvari bolse kot igma?
Brane2 mene bi ta stvar zanimala. Kje se da ta zadeva dobiti? A se da vse tonerje napolniti z istim prahom(verjetno ne) ?
Moj mail!
Brane2 mene bi ta stvar zanimala. Kje se da ta zadeva dobiti? A se da vse tonerje napolniti z istim prahom(verjetno ne) ?
Moj mail!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original ali nadomestni toner za laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8501 (3173) | Miha 333 |
» | Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20964 (17913) | mat xxl |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14734 (9314) | matej5734 |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8274 (6402) | Jst |
» | Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 5404 (4304) | KoKi |