Forum » Pomoč in nasveti » Ni podatkov na USB
Ni podatkov na USB
crocar ::
Zdravo!
Imam problem, ki mi je zelo pomemben saj so gor na USB podatki!
Zadeva je taka! Pri punci na prenosniku so naloženi XP ampak je zelo star prenosnik Chili green, tam sem dal svoj USB in nimam podatkov gor, podatki so bili naloženi na mojem računaliku kjer so tudi XP. Zdaj je pa problem sledeč! Nekje v ozadju so podatki ker je USB poln, prikazanih pa ni tam vseh ampak samo 2 programa. Prosil bi nekoga, če mi lahko razloži postopek da dobim te podatke na USB nazaj, saj so mi zelo pomembni!
Hvala lepa za trud!
Lp
Imam problem, ki mi je zelo pomemben saj so gor na USB podatki!
Zadeva je taka! Pri punci na prenosniku so naloženi XP ampak je zelo star prenosnik Chili green, tam sem dal svoj USB in nimam podatkov gor, podatki so bili naloženi na mojem računaliku kjer so tudi XP. Zdaj je pa problem sledeč! Nekje v ozadju so podatki ker je USB poln, prikazanih pa ni tam vseh ampak samo 2 programa. Prosil bi nekoga, če mi lahko razloži postopek da dobim te podatke na USB nazaj, saj so mi zelo pomembni!
Hvala lepa za trud!
Lp
shadeX ::
crocar ::
Ta način ni pomagal sem se pa spomnil drugo zadevo! Dal sem kopiranje v rar. format in na drug disk in je šlo vse kar sem imel.
Hvala vseen za pomoč!
Lp
Hvala vseen za pomoč!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD Elements disk - računalnik ga ne prebere!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11502 (10355) | LeXani |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44236 (26276) | BorutK-73 |
» | Kdaj bo zunanji disk odslužil svoje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3842 (3155) | MaTTe |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28196 (11440) | eVro |
» | Micron izboljšal vzdržljivost NAND-flasha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7408 (6467) | Pyr0Beast |