Forum » Programiranje » java(barcode)
java(barcode)
devX ::
pozdravljeni,
zanima me ali se bi dalo kje dobit
kodo programa ki bi prebral skenirano črtno kodo?
če ma kdo kaj takega mu bi bil zelo hvaležen.
LP
zanima me ali se bi dalo kje dobit
kodo programa ki bi prebral skenirano črtno kodo?
če ma kdo kaj takega mu bi bil zelo hvaležen.
LP
Looooooka ::
ja ne ni...to je sam api, ki zna prepoznat kodo.zajemanje in ostalo moras vseeno sam naredit.
ce te pa zanima kako sliko sam sparsat in prepoznat kodo mas pa na codeproject.com ene 2 projekta, ki ti pokazeta kako se lotiti tega.Koda pa mislim, da je v c-ju in c#.Se pravi je ne bi smelo biti tezko prepisat za javo.
ce te pa zanima kako sliko sam sparsat in prepoznat kodo mas pa na codeproject.com ene 2 projekta, ki ti pokazeta kako se lotiti tega.Koda pa mislim, da je v c-ju in c#.Se pravi je ne bi smelo biti tezko prepisat za javo.
nightrage ::
Ti bi verjetno rad da bi tobil string iz slike al pa pdf-ja a ne. Sej za to je velik knjižnic, našel sem ti pa eno free. link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vault7 tretji del: Wikileaks objavil kodo orodja MarbleOddelek: Novice / Varnost | 4365 (3357) | CoolBits |
» | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20223 (14172) | ales85 |
» | Windows Phone 7.5 Mango nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 21732 (18407) | Gregor Spagn |
» | megaupload accOddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (974) | jan01 |
» | Nov način identifikacije ljudiOddelek: Novice / Zasebnost | 8448 (6954) | poweroff |