Forum » Pomoč in nasveti » Internet ne deluje v normalnem načinu v safe modu deluje!??
Internet ne deluje v normalnem načinu v safe modu deluje!??
ddidovic ::
Zdravo.
Imam pc ki je do včeraj delal normalno v mislih imam internet, sedaj mi pa nikakor noče odpreti nobenih strani tudi drugi programi kot so skype,msn,qtorrent ne delujejo.
ko grem v safe mode mi internet dela normalno. Sem probal že v safe modu počistit z nod32 ter ccleaner, malwarebytes..
Ampak vedno isto in isto...
lp.
Imam pc ki je do včeraj delal normalno v mislih imam internet, sedaj mi pa nikakor noče odpreti nobenih strani tudi drugi programi kot so skype,msn,qtorrent ne delujejo.
ko grem v safe mode mi internet dela normalno. Sem probal že v safe modu počistit z nod32 ter ccleaner, malwarebytes..
Ampak vedno isto in isto...
lp.
ddidovic ::
Že probal tudi to... ampak je še vedno isto..
Ima kdo kakšno drugo idejo?
Lahko kdo prosim pomaga.. :/
Ima kdo kakšno drugo idejo?
Lahko kdo prosim pomaga.. :/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ddidovic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2783) | GupeM |
» | Internet ne deluje, brskalnik ne prikazuje nič, pinga OK??Oddelek: Omrežja in internet | 1297 (1223) | AC_DC |
» | zakaj miska ne deluje??Oddelek: Strojna oprema | 7735 (7021) | ecstasy |
» | V normalnem zagonu BSOD (moder ekran); v Safe mode vse delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1642) | ZaLoMaT |
» | Po nadgradnji rama računalnik ne deluje več (wtf :/)Oddelek: Strojna oprema | 1088 (886) | gumby |