Forum » Pomoč in nasveti » Souporaba dokumentov na mreži
Souporaba dokumentov na mreži
dronyx ::
Če uporabnik na mrežnem disku v neki mapi nima pravice pisanja (lahko samo bere), kako lahko office zaklene tako datoteko, ko jo ta odpre in jo potem ne more urejati nekdo, ki pa ima pravice popravljanja v tej mapi?
Jaz sem mislil, da office počne to zaklepanje datotek prek kakšnih začasnih datotek, ki jih skreira v isti mapi, samo če uporabnik nima pravic pisanja in kreiranja dokumentov v tej mapi ta sistem ne bi mogle delovat na takšen način.
Jaz sem mislil, da office počne to zaklepanje datotek prek kakšnih začasnih datotek, ki jih skreira v isti mapi, samo če uporabnik nima pravic pisanja in kreiranja dokumentov v tej mapi ta sistem ne bi mogle delovat na takšen način.
- spremenil: dronyx ()
dronyx ::
Tule je podrobna razlaga, kako word kreira začasne datoteke. "Owner file", ki omogoča delovanje zaklepanja datoteke se naj bi kreirala v isti mapi, vendar kot rečeno to ni možno, če uporabnik v tej mapi nima ustreznih pravic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C disk se mi polni "kr sam od sebe"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2491 (1771) | Invictus |
» | Vohunjenje po PC ju (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10332 (9143) | St235 |
» | Excelove datoteke v mrezi in vec uporabnikov hkratiOddelek: Programska oprema | 1265 (1137) | dronyx |
» | Kako narediti "relativno" bližnjico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (971) | SmeskoSnezak |
» | uporabniška računaOddelek: Operacijski sistemi | 1520 (1196) | Mercier |