Forum » Programska oprema » Program za obdelavo videa
Program za obdelavo videa
princ ::
pozdravljeni,
želim zmontirati video ki ima green scren ozadje z novim ozadjem. To znam, vendar jaz potrebujem nekaj drugega: ali kdo pozna program ki bi nekako "očistil" video, namreč očitno je na objektu ki ga nočem narediti transparentnega nekaj odbojev zelene barve in izdelek zgleda dosti grdo. Rabil bi nek program, pri katerm bi označil področje kjer ni nobenega odtenka recimo zelene barve?
LP
želim zmontirati video ki ima green scren ozadje z novim ozadjem. To znam, vendar jaz potrebujem nekaj drugega: ali kdo pozna program ki bi nekako "očistil" video, namreč očitno je na objektu ki ga nočem narediti transparentnega nekaj odbojev zelene barve in izdelek zgleda dosti grdo. Rabil bi nek program, pri katerm bi označil področje kjer ni nobenega odtenka recimo zelene barve?
LP
princ ::
Mogoče bi se dalo celo v photošopu naredit to frame po frame? ampak če mi kdo lahko pove kako bi na hitro to naredil..
Avian ::
Lahko sem pameten (sam sem bolj za zvok ;)) ampak a niso AfterEfectsi bolj za te zadeve?
lp Avi
lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
Tear_DR0P ::
Jaz bi tako težavo reševal z maskami, ki se jih lahko ponavadi tudi za motion tracking uporablja in jim lahko nastavljaš transparence in podobne reči. specifika je pa odvisna od softvera, ki ga uporabljaš
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Očala ('zdravilo') za barvno slepotoOddelek: Loža | 7129 (5960) | BorutO |
» | Predelava ozadja v videuOddelek: Zvok in slika | 1757 (1483) | St235 |
» | html tabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1190 (955) | Baja |
» | Slo-Tech je zelenOddelek: Novice / Obvestila | 2679 (2679) | hatch |
» | Signs You are Forgetting the Difference Between Your Eyes and Your GeForceOddelek: Loža | 1835 (1297) | Thomas |