» »

iPhone problem -> iCloud težava

iPhone problem -> iCloud težava

ramiz?! ::

Živjo, kupu sm rabljen iphone 4 in imam svoj apple ID. Ko se hočem upisat v icloud mi javi :the maximum number of free accounts have been activated on this iphone. Če ima mogoče kdo kakšno idejo kam se obrnt ali kaj naredit...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Yohan del Sud ::

Uh, težka, ker nas večina nima ne pet apple naprav v icloudu ne 5 računov tam. Si probal tovarniški reset najprej? Settings - General - Reset - Reset All? Ali pa obratno, nov apple ID? jih imaš lahko neomejeno, veš ...
www.strancar.com

ramiz?! ::

Yohan del Sud je izjavil:

Uh, težka, ker nas večina nima ne pet apple naprav v icloudu ne 5 računov tam. Si probal tovarniški reset najprej? Settings - General - Reset - Reset All? Ali pa obratno, nov apple ID? jih imaš lahko neomejeno, veš ...

1. sem probal reset
2. si ti sam že imel apple napravo z ios 5 in icloud? Moj problem je da se ne da vpisat na iphonu v icloud ker so se na tem telefonu že prjavli v icloud 3 različni ljudje, tako da se zdej ne da več in ni težava z apple ID... kot sam vem naj bi kontaktiral apple in ti oni omogočijo da se lahko vpišeš, samo nevem a v Sloveniji sploh imamo kšno Apple Support itd. zato me zanima če je kdo že imel tak problem...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Yohan del Sud ::

Sori mihaz, problem mi ostaja neznan. Lahko pa greš povprašat v kakšno od apple štacun. Sporoči rešitev, če bo kakšna ...
www.strancar.com

amacar ::

Jaz bi probal narediti restore. Ali pa postavi vprašanje na jabuk.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ipad

Oddelek: Pomoč in nasveti
8896 (808) DeeCoy
»

Ipad geslo

Oddelek: Pomoč in nasveti
81027 (781) tiltech
»

Jaz iz Androida na IOS (Iphone SE)

Oddelek: Loža
162598 (1715) shadeX
»

Kaj se zgodi z novim iphonom če ga aktiviraš ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
181781 (1127) d4vid
»

iPhone - 4s - težava

Oddelek: Mobilne tehnologije
101595 (1492) DeeJay

Več podobnih tem