Forum » Mobilne tehnologije » iPhone problem -> iCloud težava
iPhone problem -> iCloud težava
ramiz?! ::
Živjo, kupu sm rabljen iphone 4 in imam svoj apple ID. Ko se hočem upisat v icloud mi javi :the maximum number of free accounts have been activated on this iphone. Če ima mogoče kdo kakšno idejo kam se obrnt ali kaj naredit...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Yohan del Sud ::
Uh, težka, ker nas večina nima ne pet apple naprav v icloudu ne 5 računov tam. Si probal tovarniški reset najprej? Settings - General - Reset - Reset All? Ali pa obratno, nov apple ID? jih imaš lahko neomejeno, veš ...
www.strancar.com
ramiz?! ::
Yohan del Sud je izjavil:
Uh, težka, ker nas večina nima ne pet apple naprav v icloudu ne 5 računov tam. Si probal tovarniški reset najprej? Settings - General - Reset - Reset All? Ali pa obratno, nov apple ID? jih imaš lahko neomejeno, veš ...
1. sem probal reset
2. si ti sam že imel apple napravo z ios 5 in icloud? Moj problem je da se ne da vpisat na iphonu v icloud ker so se na tem telefonu že prjavli v icloud 3 različni ljudje, tako da se zdej ne da več in ni težava z apple ID... kot sam vem naj bi kontaktiral apple in ti oni omogočijo da se lahko vpišeš, samo nevem a v Sloveniji sploh imamo kšno Apple Support itd. zato me zanima če je kdo že imel tak problem...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Yohan del Sud ::
Sori mihaz, problem mi ostaja neznan. Lahko pa greš povprašat v kakšno od apple štacun. Sporoči rešitev, če bo kakšna ...
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IpadOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (808) | DeeCoy |
» | Ipad gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (781) | tiltech |
» | Jaz iz Androida na IOS (Iphone SE)Oddelek: Loža | 2598 (1715) | shadeX |
» | Kaj se zgodi z novim iphonom če ga aktiviraš ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1781 (1127) | d4vid |
» | iPhone - 4s - težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1595 (1492) | DeeJay |