Forum » Pomoč in nasveti » monitor ali graficna kartica
monitor ali graficna kartica
T-Mac ::
pozdravljeni
zanima me ali mi je sla graficna kartica ali monitor
zgodi se sledece... prizgem racunalnik za manj kot sekundo se pokaze slika in potem nic, ce ga vgasnem monitor in ponovno prizgem se zgodba ponovi...
jst se bol nagibam da je sel monitor...
lp
zanima me ali mi je sla graficna kartica ali monitor
zgodi se sledece... prizgem racunalnik za manj kot sekundo se pokaze slika in potem nic, ce ga vgasnem monitor in ponovno prizgem se zgodba ponovi...
jst se bol nagibam da je sel monitor...
lp
T-Mac ::
se mi je zdelo... potem je najboljse kupiti novega ker s popravili imam slabe izkusnje
hvala
lp
hvala
lp
jat2406 ::
Odvisno za kakšen monitor gre in koliko star.
Sam sem jih že kar nekaj oživel in nekateri delajo še po več kot letu-dveh.
Za bolj komplicirane probleme pa Modul Center v Trzinu.
Mislim, da imajo še vedno tarifo 30€+DDV po monitorju,, kar pomeni da vse kar je manjšega od 20" nima smisla.
Sam sem jih že kar nekaj oživel in nekateri delajo še po več kot letu-dveh.
Za bolj komplicirane probleme pa Modul Center v Trzinu.
Mislim, da imajo še vedno tarifo 30€+DDV po monitorju,, kar pomeni da vse kar je manjšega od 20" nima smisla.
Jan3 ::
monitor je sigurno kriv. ce bi bla graficna nebi v windowse prslo pa tud izpisalo bi na monitorju kaj tku da, jst sm mel problem k je lucka od monitorja utripala zeleno vedno kadar je bil ugasnejn komp, vzgan, karkoli pa smo vse probal pa nc ni delalo..se mi zdi da sm ga zruku do konca..bogi monitor je bil vs razjahan :)
novga se sigurno splača prej kupiti, tolko ko jih je na trgu...verjetn dobis boljsega od trenutnega za isto ceno :)
novga se sigurno splača prej kupiti, tolko ko jih je na trgu...verjetn dobis boljsega od trenutnega za isto ceno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor občasno ne kaže slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (593) | DarwiN |
» | Prazno namizje po inštalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1127) | neon21 |
» | Nov monitorOddelek: Kaj kupiti | 869 (767) | podtalje |
» | notebook in dodaten monitorOddelek: Zvok in slika | 1736 (1574) | karkoli |
» | kateri LCD monitor?Oddelek: Zvok in slika | 2067 (1795) | branko_bm |