» »

Win7 povrnitev tov. nastavitev

Win7 povrnitev tov. nastavitev

Davidexon ::

Živjo
Zanima me če lahko nekako originalne windpowse tako kot na telefonu povrneš tovarniške nastavitve ali kaj podobnega.. oziroma skrajšano povedano da bi računalnik dal v stanje tak kot je bil kupljen.. hvalaaaa

Robi :P ::

obnovitev sistema bi šlo...

bi mi lahko povedal kako????

Robi :P ::

V start meni vpiši: obnovitev sistema in klinki na ikono nato sledi navodilom na zaslonu te lepo vodi in use piše samo zaženeš čarovnika...

Duhec ::

Če imaš "brand name" komp kot npr. HP, Lenovo, Asus, Toshiba, Acer, Dell... in je bil ob nakupu Windows sistem že predinštaliran potem imaš možnost, da povrneš sistem na tovarniške nastavitve, seveda izbubiš vse podatke in programe, ki si jih inštaliral ali ustvaril od nakupa dalje.
Del diska je rezerviran za t.i. Recovery particijo kjer se glede na navodila proizvajalca aktivira postopek ponovne tovarniške inštalacije.
Zato povej kaj več kaj sploh imaš!
Imaš komp sestavljen po delih ali v celoti brez Windows sistema, ki si ga inštaliral naknadno? Če slednje, potem te čaka ponovna inštalacija sistema, vseh popravkov, service packov, vseh gonilnikov za HW in dodatne šare.

ačunalnik je asus in sem ga kupu z windowsi vret, je leptop ki ima originalne windowse.. kako bi pa povrnil tov. nastavitve??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406896 (3709) solatko
»

4G omrežje na Samsungu mi ne dela več

Oddelek: Mobilne tehnologije
195084 (4562) Skyfall
»