Forum » Zvok in slika » Štekanje slike na TV
Štekanje slike na TV
billgates ::
Pozdravljeni,
kupil sem samsungov blu ray predvajalnik BD5100. Priklopljenega imam na philipsov lcd televizor prek HDMI (high speed) kabla. Poskusil sem predvajati običajen DVD film, pa sem bil razočaran, ker slika na zaslonu šteka, sicer ne toliko, da ne bi bilo gledljivo, ampak ravno toliko, da se to opazi in meni se to zdi precej moteče. Pričakoval bi popolnoma tekočo sliko, tako pa temu ni tako. Mi lahko pomagate rešiti problem, kaj je narobe?
kupil sem samsungov blu ray predvajalnik BD5100. Priklopljenega imam na philipsov lcd televizor prek HDMI (high speed) kabla. Poskusil sem predvajati običajen DVD film, pa sem bil razočaran, ker slika na zaslonu šteka, sicer ne toliko, da ne bi bilo gledljivo, ampak ravno toliko, da se to opazi in meni se to zdi precej moteče. Pričakoval bi popolnoma tekočo sliko, tako pa temu ni tako. Mi lahko pomagate rešiti problem, kaj je narobe?
Zvezdica27 ::
lp,
oriđinal DVD? ripan film zapečen na DVD? Skoraj dvomim da je kaj v enoti ali TV - poizkusi še z drugim DVD ali bluray filmom. Če se isto dogaja recimo s 3 različnimi filmi različnih studdiev, pol je neki na temu. Pa pomni, da DVD sploh ni strojno zahteven... bluray naj bo test.
zz
oriđinal DVD? ripan film zapečen na DVD? Skoraj dvomim da je kaj v enoti ali TV - poizkusi še z drugim DVD ali bluray filmom. Če se isto dogaja recimo s 3 različnimi filmi različnih studdiev, pol je neki na temu. Pa pomni, da DVD sploh ni strojno zahteven... bluray naj bo test.
zz
billgates ::
Original DVD je. Glede na to, da niti DVD ni deloval tako kot bi pričakoval, se kar malo bojim kaj bo z blu-ray... Bom poskusil še z drugimi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Občasno štekanje pri predvajanju preko HDMIOddelek: Zvok in slika | 3255 (2211) | sejmon |
» | 3D ready BlueRay predvajalniki?Oddelek: Zvok in slika | 1808 (1524) | lmfao |
» | Križanec med Blu-Ray in DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5172 (4028) | Jst |
» | Blu-Rayji na Japonskem vedno priljubljenejšiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5013 (3637) | PaX_MaN |
» | Blu-ray FTW: Warner opustil podporo HD DVD formatu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15829 (11797) | SmeskoSnezak |