Forum » Pomoč in nasveti » Novi google vmesnik, kako nazaj na starega ?
Novi google vmesnik, kako nazaj na starega ?
Dr_M ::
Zgleda, da se je zacelo "nasilno" spreminjanje na new look.
Imam 2 racuna, na enmu lahko spreminjam med starim in novim, na enmu je pa samo nov, brez moznosti starega.
Imam 2 racuna, na enmu lahko spreminjam med starim in novim, na enmu je pa samo nov, brez moznosti starega.
Trinitron ::
Z novimi vmesniki je vedno tako - če ni vsaj 4x boljši, se bo vsem zdel glup. Stvar navade. Sicer pa tudi jaz ne vidim več opcije preklopa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trinitron ()
Nagi Bator ::
Prijavi se z nekim starim brovzerjem in ti ga bo avtomatsko vrglo na basic HTML.
Zacuda potem ostane tako tudi, ko se ponovno "normalno" prijavis. Preverjeno
Zacuda potem ostane tako tudi, ko se ponovno "normalno" prijavis. Preverjeno
#000000 ::
Sem se prijavil z live linuxom in sem dobil html verzijo, ampak ta je pa res bolj jadna, jest bi tisto med html in tem tanovim, ker tole je jebeno nepregledno, se bo zgleda treba navadit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ukinja Inbox, ostaja dobri stari GmailOddelek: Novice / Ostale najave | 12373 (8507) | sgdjkdlsugi4 |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26906 (20781) | primar |
» | GMAIL - težava s šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1555) | MrStein |
» | Flash z grafičnim pospeševanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7249 (5889) | Bakunin |
» | Firefox posodobitev 2.0.0.8Oddelek: Programska oprema | 1249 (1249) | Matej_K |