Forum » Mobilne tehnologije » Lumina 710 in MS outlook
Lumina 710 in MS outlook
s51as ::
Živjo,
Mogoče kdo ve kako se sinhronizira imenik in koledar MS outlooka z Lumino 710?
Mogoče kdo ve kako se sinhronizira imenik in koledar MS outlooka z Lumino 710?
It's just me myself and I
- spremenil: s51as ()
SLO_Matej ::
Najprej je zelo fajn, da sploh veš kako se telefonu, ki ga uporabljaš reče - Nokia Lumia 710 (brez n-ja).
Verjetno nimaš MS Exchanga ali pač? V tem primeru se da zadevo enostavno rešiti z namestitvijo Outlook Hotmail Connectorja, ki e-pošto in koledar sinhronizira s Hotmailom (tega pa tako ali tako imaš, saj si se v svoj WP7 prijavil s svojim Windows Live računom oz. si ga na novo ustvaril), le-ta pa se sinhronizira s telefonom. Podatke moraš namreč vmes shraniti v oblak do katerega imata dostop tako Outloook na računalniku, kot tvoj Windows Phone.
Kako to storiš pa si poglej v Microsoftovem videoposnetku na naslednji povezavi: http://goo.gl/pXZnx
Verjetno nimaš MS Exchanga ali pač? V tem primeru se da zadevo enostavno rešiti z namestitvijo Outlook Hotmail Connectorja, ki e-pošto in koledar sinhronizira s Hotmailom (tega pa tako ali tako imaš, saj si se v svoj WP7 prijavil s svojim Windows Live računom oz. si ga na novo ustvaril), le-ta pa se sinhronizira s telefonom. Podatke moraš namreč vmes shraniti v oblak do katerega imata dostop tako Outloook na računalniku, kot tvoj Windows Phone.
Kako to storiš pa si poglej v Microsoftovem videoposnetku na naslednji povezavi: http://goo.gl/pXZnx
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO_Matej ()
Hvala za tole.
Je pa precej komplicirano, pri prejšnjem telefonu se mi je preko activesync vse sinhroniziralo.
No tudi tole bo šlo.
Je pa precej komplicirano, pri prejšnjem telefonu se mi je preko activesync vse sinhroniziralo.
No tudi tole bo šlo.
Ja v bistvu niti ni tako komplicirano. Sedaj moraš samo vzpostaviti povezavo med Outlookom in oblakom - Hotmailom. Windows Phone pa ima tako ali tako že vrajeno odlično sinhronizacijo s Hotmailom in drugimi računi.
ActiveSync si moral ravno tako namestiti na računalnik, potem pa še na telefon.
ActiveSync si moral ravno tako namestiti na računalnik, potem pa še na telefon.
Imam outlook 2003 in nikakor ne morem dodati hotmail accounta.
v live se prijavim z ime.priimek@gmail.com pod server vpišem m.hotmail.com kaj delam narobe?
Ok server je pop3.live.com
zdaj moram pa nekako koledar pa stike deliti s tem računom... škoda da ni navodil za office 2003
Se je izkazalo da imamo exchange :D
v live se prijavim z ime.priimek@gmail.com pod server vpišem m.hotmail.com kaj delam narobe?
Ok server je pop3.live.com
zdaj moram pa nekako koledar pa stike deliti s tem računom... škoda da ni navodil za office 2003
Se je izkazalo da imamo exchange :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s51as ()
Za nastavljanje sinhronizacije računov z Windows Phonom, imaš navodila tudi na sledeči strani: http://www.microsoft.com/windowsphone/s...
Za Exchange glej razdelek "To set up a Microsoft Exchange or Office 365 email account".
Za Exchange glej razdelek "To set up a Microsoft Exchange or Office 365 email account".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiki Nokia LumiaOddelek: Mobilne tehnologije | 2071 (1906) | M7e7 |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3300 (2651) | ncc2000 |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3322 (3012) | axee |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4315 (4189) | SLO_Matej |
» | Xperia Neo (Android) vs Omnia7 (WP7)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4781 (4057) | Moshi |