Forum » Pomoč in nasveti » Gmail ne dela več
Gmail ne dela več
BlueBerry ::
Zdravo!
Zelo sem bil vesel, ko je google po kroničnih neuspehih končno potegnil dobro potezo na račun gmaila. Govorim o tistem prijavljanju (prijaviš se v več računov in potem samo šaltaš, ne rabiš logout in potem login). Krasno vrhunska poteza, vse do danes.
Bil sem prijavljen v 1. račun nakar sem želel prešaltat na 2. in zgodi se tole:
In sedaj mi dva računa od treh ne delata več napiše mi tole zgoraj, se je to komu že zgodilo, koliko je kaj za čakat pol ure je že minilo :D
Zelo sem bil vesel, ko je google po kroničnih neuspehih končno potegnil dobro potezo na račun gmaila. Govorim o tistem prijavljanju (prijaviš se v več računov in potem samo šaltaš, ne rabiš logout in potem login). Krasno vrhunska poteza, vse do danes.
Bil sem prijavljen v 1. račun nakar sem želel prešaltat na 2. in zgodi se tole:
Temporary Error (500)
We’re sorry, but your Gmail account is temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience and suggest trying again in a few minutes.
If the issue persists, please visit the Gmail Help Center »
Try Again Sign Out
Hide Detailed Technical Info
Numeric Code: 93
In sedaj mi dva računa od treh ne delata več napiše mi tole zgoraj, se je to komu že zgodilo, koliko je kaj za čakat pol ure je že minilo :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Desettisoče osebnih podatkov na internetu, Informacijski pooblaščenec pa ukrepa le mu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 54960 (38140) | Kaboom |
» | Hekerski vdor v Yahoo prizadel 500 milijonov uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 14048 (12284) | Saul Goodman |
» | Potrditvena koda preko sms na gmailuOddelek: Informacijska varnost | 3276 (2667) | AndrejO |
» | IPADOddelek: Loža | 5763 (4848) | Zheegec |
» | GMail gre na 2 GB prostora.Oddelek: Omrežja in internet | 2377 (1484) | iration |