Forum » Pomoč in nasveti » GMAIL
GMAIL
tapravi91 ::
LP.
Mene pa zanima, ali je možno pri GMAILU, dadotekam ki sem jih prejel spremeniti naslov. Da jih bom naslednjič lažje našev. (npr. prejel sem doteko dfdf, jaz pa bi ji dal baslov oz zadevo: Prošnja).
Mene pa zanima, ali je možno pri GMAILU, dadotekam ki sem jih prejel spremeniti naslov. Da jih bom naslednjič lažje našev. (npr. prejel sem doteko dfdf, jaz pa bi ji dal baslov oz zadevo: Prošnja).
kr1ženska ::
Ustvari si filter. (Desno zgoraj polek puščice "odgovori") klikni na trikotnik ter izberi "filtriraj sporočilo kot je to".
A mogoče kdo ve, zakaj so kar naenkrat ukinili v Gmailu bližnico do Google goup? Oziroma, kam so jo prestavili?
Da se lahko sedaj prijavim kot administratorka Google groupe moram posebaj v iskalnik googla vpisati google group, kar mi gre res na živce.
A mogoče kdo ve, zakaj so kar naenkrat ukinili v Gmailu bližnico do Google goup? Oziroma, kam so jo prestavili?
Da se lahko sedaj prijavim kot administratorka Google groupe moram posebaj v iskalnik googla vpisati google group, kar mi gre res na živce.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kr1ženska ()
PacificBlue ::
Si bom malo sposodil temo.
Ne morem dostopat do enega izmed gmail racunov. Javo napako Temporary Error (500); Numeric Code: 93. Sem brskal malo na netu in dosti ljudi poroča o tej napaki, samo ni kaksnega koristnega nasveta.
Ne morem dostopat do enega izmed gmail racunov. Javo napako Temporary Error (500); Numeric Code: 93. Sem brskal malo na netu in dosti ljudi poroča o tej napaki, samo ni kaksnega koristnega nasveta.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Gmail in bedna omejitev velikosti datotekOddelek: Loža | 4420 (3780) | zee |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25287 (11917) | donvito |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6256 (4467) | tattoo |
» | Gmail preko Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 6370 (5261) | vojko123 |