Forum » Operacijski sistemi » windows xp explorer
windows xp explorer
22gapi22 ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem namestil Windows XP na novo. Izbral sem, da želim obdržati uporabniške podatke, zato so mi ostali tudi vsi direktoriji, ki sem jih imel v prejšnji inštalaciji Windowsov.
Problem je sledeč:
Ko odprem Windows explorer in odprem katerokoli mapo ki je ostala od prej in vsebuje slike (ne v podmapah) se Expolrer.exe zruši. Ugotovil sem tudi, da se to zgodi le če imam vklopljen pogled sličic (thumbnails), če pa je na kateremkoli drugem pogledu pa se ne zruši - tudi če odprem neko sliko.
Do datotek sem poskusil dostopati tudi z drugim programom (portable explorer) in se ob vključitvi sličic zapre enako kot windowsow.
to je zelo moteče, ko želim v mail program dodajati slike in ne morem vključiti predogleda, zato vas prosim za pomoč pri reševanju tega problema.
Hvala za odgovore,
LP 22gapi22
Včeraj sem namestil Windows XP na novo. Izbral sem, da želim obdržati uporabniške podatke, zato so mi ostali tudi vsi direktoriji, ki sem jih imel v prejšnji inštalaciji Windowsov.
Problem je sledeč:
Ko odprem Windows explorer in odprem katerokoli mapo ki je ostala od prej in vsebuje slike (ne v podmapah) se Expolrer.exe zruši. Ugotovil sem tudi, da se to zgodi le če imam vklopljen pogled sličic (thumbnails), če pa je na kateremkoli drugem pogledu pa se ne zruši - tudi če odprem neko sliko.
Do datotek sem poskusil dostopati tudi z drugim programom (portable explorer) in se ob vključitvi sličic zapre enako kot windowsow.
to je zelo moteče, ko želim v mail program dodajati slike in ne morem vključiti predogleda, zato vas prosim za pomoč pri reševanju tega problema.
Hvala za odgovore,
LP 22gapi22
Cold1 ::
Hja, očitno se ti je pokvarila mehanika prikazovanja predogledov, vprašanje pa je na kakšen način, so pokvarjene nastavitve ali morda komponente potrebne za prikazovanje predogledov.
Poguglaj kaj takšnega: Explorer crashes when showing picture thumbnails
Aha super. Sem našel rešitev očino sem imel napačne besede za iskanje.
Hvala za pomoč!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 22gapi22 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse je šlo v ku*ferOddelek: Pomoč in nasveti | 3735 (2099) | Saul Goodman |
» | Prva nadgradnja Windows 10 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 59366 (50305) | Lonsarg |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14785 (12285) | fujtajksel |
» | Windows 10 je tu! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 107671 (86454) | MrStein |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40295 (33885) | urban99 |