» »

Back up kopije..

Back up kopije..

jestit ::

Zadnje čase mi je računalnik začel precej nagajati. Včasih se ne zaženejo windowsi ali pa mi ne odpre določene mape. Sumim, da mi bo počepnil disk in ker imam precej pomembnih reči na računalniku me zanima, kako lahko stvari, ki jih imam na disku prenesejo na nov disk? Ali je treba prenašati vsako stvar posebaj ali se lahko vse naenkrat?
Zanima me tudi, kako lahko iz outlook-a prenesem vse maile na nov disk oz. kako lahko naredim varnostno kopijo, da bom stvari prenesel na nov disk, če se mi sedanji sesuje?

SLO_Matej ::

Lahko si pomagaš z varnostnim kopiranjem, ki je že del sistema Windows in lahko ustvariš tudi sliko sistema:
http://zmaga.com/ucenje.php?id=2135

Lahko pa uporabiš Preprost prenos v sistemu Windows, ki je že prednameščen na Windows 7, lahko pa se ga namesti tudi v sistema XP in Vista. Cilj programa pa je olajšanje prenosa osebnih podatkov in nastavitev sistema v nov računalnik oz. v na novo nameščen sistem (kar verjetno tudi bo na novem disku):
http://zmaga.com/ucenje.php?id=3571

jestit ::

Super! Najlepša hvala za odgovor.
Zanima pa me še kako je z varnostnim kopiranjem mailov v outlooku? Je tudi kakšen od načinov, da prenesem vse poslane in prejete maile?

SLO_Matej ::

Ker gre zgoraj za MS-jeva orodja, ki so že integrirana v sistem Windows, bo poskrbljeno tudi za e-pošto (poglej si lekcije na teh povezavah, ki sem ti jih podal).

Če pa te tako zelo skrbi za e-pošto v Outlooku, lahko tudi to posebej izvoziš v .pst datoteko in jo na novem sistemu iz te datoteke spet uvoziš.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows 7 shranjevanje na particijo d

Oddelek: Pomoč in nasveti
5709 (682) SLO_Matej
»

Uvoz emailov iz Outlook Express winXP v Outlook win7

Oddelek: Pomoč in nasveti
82707 (2617) Ziga Dolhar