Forum » Pomoč in nasveti » Kaspersky
Kaspersky
flekec ::
Lp
zanima me kateri antivirusni program je najboljši glede zaščite, da si najbolje varovan pred plačevanjem preko banka net..., hvala za pomoč
zanima me kateri antivirusni program je najboljši glede zaščite, da si najbolje varovan pred plačevanjem preko banka net..., hvala za pomoč
DragonHeart ::
Lp
pred tem da nekaj plačaš preko banka net te noben program ne more zavarovati :D:D:D:D to je pač tvoja odločitev ali boš plačal ali ne.
Odgovor na tvoje vprašanje...torej kako se zaščititi pred morebitnim phishingom pa je malo bolj kompliciran. Noben program ne bo 100% zagotavljal da boš varen, testov anti-phisinga pa ni veliko.
Vprašanje pa je tudi ali si pripravljen plačati za antivirus ali pa želiš nekaj zastonjskega?
Če že pišeš v temi ki je namenjena KASPERSKY antivirusnemu programu, lahko potrdim da Kaspersky ponuja zaščito za vse brskalnike. Kako kvalitetna je ta zaščita pa nevem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DragonHeart ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62182 (47982) | d4vid |
» | antivirusni programOddelek: Pomoč in nasveti | 2268 (1912) | mzakelj |
» | Kateri protivirusni program za android telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6679 (6432) | technolog |
» | avast! 7.0 je zunaj!Oddelek: Informacijska varnost | 5683 (4517) | RejZoR |
» | AntivirusOddelek: Programska oprema | 2730 (2259) | Aleš Ocepek |