Forum » Pomoč in nasveti » V printerju mi pušča č¨rna barva
V printerju mi pušča č¨rna barva
tilen32 ::
Pred 4 meseci sem kupil nove polne kartuše. Že dlje časa sem opažal da se raven črne kartuše zelo hitro spušča (sedaj je na 1/4) čeprav nisem veliko tiskal, danes pa sem le odprl tiskalnik in ugotovil da črna kartuša pušča in je v desnem kotu printerja cela mlaka črne barve (tudi naokoli je malo pošpricano). Kartuša je bila vstavljena pravilno ker je v škatlici kjer so vse kartuše vstavljene vse suho.
Sliki:
Printer: HP PhotoSmart B110
Garancija 12 mesecev mi je že potekla. Kaj naj naredim? Je imel kdo podobno težavo? Ali lahko to sam popravim?
Sliki:
Printer: HP PhotoSmart B110
Garancija 12 mesecev mi je že potekla. Kaj naj naredim? Je imel kdo podobno težavo? Ali lahko to sam popravim?
darkolord ::
Hmmm ne vem kako je točno pri tem modelu, ampak približno na tistem mestu imajo brizgalni tiskalniki ponavadi eno spužvico (waste ink absorber), kamor špricajo odvečno črnilo pri samodejnem čiščenju
darkolord ::
Ni preveč - v tisto spužvico jo ponavadi zlijejo, kolikor se le da (da je prej zmanjka, seveda).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
tilen32 ::
Sedaj počasi prodiram v notranjost, in so vsa tla pod označenem delom na sliki namočena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilen32 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ink barvaOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (729) | mat xxl |
» | Resetiranje karuš na Canon MP 190Oddelek: Strojna oprema | 3743 (3437) | dani8 |
» | Zakaj moram vedno predem tiskam izbrati čiščenje kartuše.??Oddelek: Strojna oprema | 1696 (1485) | Mitja358 |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4296 (3367) | Zheegec |
» | Canon PIXMA Ip 4000Oddelek: Kaj kupiti | 2073 (1735) | neoto |