Forum » Sedem umetnosti » Push to add drama
Push to add drama
dzinks63 ::
Tole me je res presenetilo, že samo gledanje videa je adrenalinsko, če bi bil v živo na prizorišču, bi bilo šokantno.
Idejni vodja te reklame, si zasluži vse pohvale.
Reklama, v kateri so, sicer nevede, sodelovali tudi mimoidoči, je nastala "na povprečnem flamskem trgu v povprečnem flamskem mestu". To je vse, kar so ustvarjalci razkrili o lokaciji. Kljub temu kraj snemanja ni ostal skrivnost – to je mestece Aarschot z vsega 30 tisoč prebivalci.
Video z naslovom "Dramatično presenečenje na tihi ulici" so na YouTube naložili šele včeraj, pa je s štirimi milijoni in pol klikov že postal pravi hit. Ideja se jim je torej več kot obrestovala. Televizijo TNT, ki so jo na ta način promovirali, zdaj zagotovo poznajo po vsem svetu.
- spremenil: dzinks63 ()
figula ::
Prav res si jih. Noro! Evo, pa sem z ogledom še jaz dobila svojo dnevno dozo drame
Upam, da bo sledil še kak dodatek v obliki dnevne doze romantike ali kaj podobnega
BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BALAST ()
oemdzi ::
Pa saj ze obstaja tema: funny and cool links, ni ti treba glih nove teme odpirat za 1 video
Funny and cool links
Funny and cool links
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 27300 (15450) | Vazelin |
» | PhonebloksOddelek: Mobilne tehnologije | 2576 (2000) | mailer |
» | Discovery Channel je postal prav živceparajoč program! (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9962 (7120) | gendale |
» | Nizozemski CA DigiNotar izdal lažen SSL-certifikatOddelek: Novice / Varnost | 4342 (3534) | Iatromantis |
» | Problemi z mafio-šteka /pri frenduOddelek: Igre | 976 (805) | R33D3M33R |