» »

Usnjena jakna

Usnjena jakna

knesz ::

Torej, zadeva je taka, da si moram nabaviti usnjeno jakno. V raznih trgovskih centrih je ponudba zelo uboga zato me zanima, če ima kdo od vas kake izkušnje oz. priporočila, kam iti v nabavo.
Cena niti ni toliko pomembna (recimo nekje do 400€).

black ice ::

V Grazu v Seiersbergu (nakupovalni center) imaš dokaj veliko izbiro teh usnjenih jaken. Cena je približno takšna kot si si jo zastavil in navzgor. Vsekakor ti nakupa ne bo žal, če boš le dobro skrbel za usnje.

knesz ::

black ice je izjavil:

V Grazu v Seiersbergu (nakupovalni center) imaš dokaj veliko izbiro teh usnjenih jaken. Cena je približno takšna kot si si jo zastavil in navzgor. Vsekakor ti nakupa ne bo žal, če boš le dobro skrbel za usnje.

Hvala.
Graz mi je precej od rok, tako da če ima kdo kakšne izkušnje s slovenskimi trgovinami, bi v štartu raje te obiskal. Seveda pa v končni fazi, če bo treba v Graz, bo pač treba :)

Free Bird ::

Pozdrav!
Bom jaz malo obudil tole temo, da ne bom odpiral nove.
Zanima me, kje bi se v Mariboru ali v okolici dalo dobiti dobro usnjeno jakno za okoli 150€, Lahko kak evro gor dol.
Hvala!

kiFni ::

Ubujam temo, da ne odpiram nove.

Iščem jakno iz pravega usnja. Nekaj Takega https://www.pravimoski.si/Usnjene-jakne...

Če kdo ve kje majo kej, da ne obrnem celo lj čez :) thanks v naprej.

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

otago ::

+Herman je dober.
-Je pa staromoden (pravi bliznji vir).
Dela precej narodnih nos, leder hlace itd za avstrijce. Zato morda ne bo najcenejsi.

FireSnake ::

Herman je zakon!
Če nimaš ideje, greš k njim.
V trgovini imajo že čuda modelov.
Ko ti rata izbrati (zamej je to pravi izziv, ker je bilo 30 takih, ki bi jih imel) te izmerijo in ti zadevo naredijo po meri.
Če je kar koli narobe še kasneje zastonj popravijo.

Kar se usnja tiče so, vsaj zame, edini pravi naslov.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje v Mariboru kupiti moško zimsko jakno

Oddelek: Loža
223821 (2792) adhoc
»

Negovanje usnja?

Oddelek: Loža
94525 (4339) kixs