Forum » Kaj kupiti » DIGITALCI - rabljeni do 50 000 sit
DIGITALCI - rabljeni do 50 000 sit
XPSISTEM ::
Ker nimam veliko pojma vas naprošam za konkreten nasvet - predlog o nakupu aparata.
Aparat potrebujem za dvoransko slikanje z ne najbolšo svetlobo. ( ne zahtevam vrhunsko sliko!)
Izbiram med:
OLYMPUS Z 200
FUJI FINEPIX 2600
ELTA 8231 (3.1MP)
HP PHOTO SMART 318
zANIMAJO ME VAŠE ISKUŠNJE CENE PA SO OD 40 DO 50 ČUKCOV.
Hvala!!!
Aparat potrebujem za dvoransko slikanje z ne najbolšo svetlobo. ( ne zahtevam vrhunsko sliko!)
Izbiram med:
OLYMPUS Z 200
FUJI FINEPIX 2600
ELTA 8231 (3.1MP)
HP PHOTO SMART 318
zANIMAJO ME VAŠE ISKUŠNJE CENE PA SO OD 40 DO 50 ČUKCOV.
Hvala!!!
MadMax ::
Za začetek ne podvajaj tem.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Bevcan ::
Pred kratkim sem gledal za stare digitalce pa se ne splača. Folk je neumen misli da če je dal pred dvema letoma 100k za digitalca da bo zdaj dobil 50k. Skor usi ki ga prodajajo ga prodajajo dražje kot je nov oziroma dobiš za isto ceno bolšega. Potem sem vzel novega Canona A200.
MadMax ::
Ja, rabljeni: odvisno, kako naletiš.
Jaz sem kupil cca 2 leti starega + nekaj dodatne opreme za 60% cene novega (na dan nakupa).
Zdej, če se to ne splača, je stvar posameznika.
Glede cen rabljenih komponent pa si za primer poglejte cene (vsega, ne le fotoaparatusov) na slotechu. Se dogajajo iste zadeve (da ne omenjam tistega, ki za 5kSIT prodaja stvar, ki jo dobiš zastonj...).
Jaz sem kupil cca 2 leti starega + nekaj dodatne opreme za 60% cene novega (na dan nakupa).
Zdej, če se to ne splača, je stvar posameznika.
Glede cen rabljenih komponent pa si za primer poglejte cene (vsega, ne le fotoaparatusov) na slotechu. Se dogajajo iste zadeve (da ne omenjam tistega, ki za 5kSIT prodaja stvar, ki jo dobiš zastonj...).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
XPSISTEM ::
NE nemorem prodat ... Kupujem!
Zanimajo me izkušne z zgornjimi aparati slike v zaprtem prostoru.
Zanimajo me izkušne z zgornjimi aparati slike v zaprtem prostoru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14942 (11630) | TribesMan |
» | Digitalni fotoaparatiOddelek: Kaj kupiti | 2081 (1602) | francek1 |
» | Kater digitalc??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6999 (6113) | hipi69 |