Forum » Kaj kupiti » CD-RW in pentium 2
CD-RW in pentium 2
viper77t ::
Zivijo,
Dobil sem star pentium 2 233MMX, 64 MB RAM, graficna Ati Rage II+ PCI, diska 1.5 in 2 GB. Zanima me, če se mi splača kupit pekača in če bo sploh delal (na primer LiteOn 48/12/48)? ALi bi moral vzeti kašnega, ki je bolj počasen?
Kaj pa priporočate za zamenjavo grafične? O tem vem zelo malo, tako da bi prosil za nasvet kaj bo sploh še delalo na tem sistemu od novejših modelov grafičnih? Plata ima AGP (i440LX chipset).
Hvala lepa v naprej
lp
Dobil sem star pentium 2 233MMX, 64 MB RAM, graficna Ati Rage II+ PCI, diska 1.5 in 2 GB. Zanima me, če se mi splača kupit pekača in če bo sploh delal (na primer LiteOn 48/12/48)? ALi bi moral vzeti kašnega, ki je bolj počasen?
Kaj pa priporočate za zamenjavo grafične? O tem vem zelo malo, tako da bi prosil za nasvet kaj bo sploh še delalo na tem sistemu od novejših modelov grafičnih? Plata ima AGP (i440LX chipset).
Hvala lepa v naprej
lp
AB ::
> Zanima me, če se mi splača kupit pekača in če bo sploh delal (na primer LiteOn 48/12/48)?
Delal bo. Minimalne zahteve so Pentium 166.
Delal bo. Minimalne zahteve so Pentium 166.
MacGyver ::
Js mam celerona 366 in z teacovo 40x12x48 pecico dosezem najvecjo hitrost tam nekje okol 9x pa se nc mi ne deva drugega
viper77t ::
No, super, hvala, pol bi na 233 tudi moralo biti OK.
Kaj pa graficne? Je kdo nadgrajeval podoben sistem s kakšno hudo grafično?
LP
Kaj pa graficne? Je kdo nadgrajeval podoben sistem s kakšno hudo grafično?
LP
ali3n ::
kaj več kot Voodo 3 2000/3000 16MB se ti ne splača gor dajat, ker ti hitrost omejuje procesor.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6623 (4682) | kloshar |
» | Kaj naj se zamenjam - glih zdej bom pop****Oddelek: Pomoč in nasveti | 999 (807) | SanSan |
» | Lite-On 48/12/48 !?Oddelek: Kaj kupiti | 1053 (917) | sash |
» | Kateri cd rekorderOddelek: Kaj kupiti | 1593 (1384) | Gejmer |
» | Teac 10/40/48Oddelek: Kaj kupiti | 1096 (839) | teac |