Forum » Pomoč in nasveti » This copy of windows is not genuine.
This copy of windows is not genuine.
mykie ::
Imam skrekane windows 7 in ob prvem updajtanju se mi je pojavlo obvestilo 'this copy of windows is not genuine'.
Uporabil sem RemoveWat metodo po priporočilu prijatelja.Stvar deluje saj lahko dejansko updajtam windowse in tudi na začetku mi ne pokaže več obvestila...Ostalo je le majhno obvestilce v spodnjem desnem kotu monitorja.Ni frke.Pa vendar, a kdo ve kako se to odstani?
LP
Mykie
Uporabil sem RemoveWat metodo po priporočilu prijatelja.Stvar deluje saj lahko dejansko updajtam windowse in tudi na začetku mi ne pokaže več obvestila...Ostalo je le majhno obvestilce v spodnjem desnem kotu monitorja.Ni frke.Pa vendar, a kdo ve kako se to odstani?
LP
Mykie
- zaklenil: Zheegec ()
Zheegec ::
Rešitev je nakup originalne kopije ali pa namestitev popolnoma brezplačenga operacijskega sistema Linux.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Python končnica datotekeOddelek: Programiranje | 1102 (1017) | filips |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14790 (12290) | fujtajksel |
» | Internet počasenOddelek: Omrežja in internet | 1868 (1513) | eddy22 |
» | Windows 7 se bo imenoval ... Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19472 (14706) | MrStein |
» | Novell kupil SuSEOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2768 (2768) | root987 |