Forum » Programska oprema » Sync koledarja
Sync koledarja
lmorgh ::
Zdravo...
Imam problem s koledarjem na androidu in googlovim računom...
V telefonu imam vse nastavljeno na sinhronizacijo, vendar se mi dogodki iz koledarja ne kažejo v google koledarju na PCju (isti račun).
Kaj bi bla fora?
hvala
Imam problem s koledarjem na androidu in googlovim računom...
V telefonu imam vse nastavljeno na sinhronizacijo, vendar se mi dogodki iz koledarja ne kažejo v google koledarju na PCju (isti račun).
Kaj bi bla fora?
hvala
ales85 ::
Morda imaš nastavljeno tako, da se dogodki shranjujejo lokalno na telefon, ne pa na gmail račun, ki je aktiviran na telefonu. Jaz na primer uporabljam Agenda widget. To lahko preizkusiš in v nastavitvah tega določiš kateri koledarji se ti prikazujejo. Tako lahko izločiš kateri se in kateri se ne prikazujejo.
BadB0y ::
Koledarske vnose v telefonu imas pod PC sync in ne google. Zato ti jih nena synca na google. Editiraj en koledaski vnos in poglej kaj ti na vrhu piše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija Apple iCloud Calendar -> Google Calendar?Oddelek: Pomoč in nasveti | 773 (692) | Step2en Wolf |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3309 (2660) | ncc2000 |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4346 (4220) | SLO_Matej |
» | Android konec leta prehitel SymbianOddelek: Novice / Android | 11149 (9914) | BigWhale |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3953 (2989) | neres |