Forum » Programska oprema » Excel 2003 kopiranje celic
Excel 2003 kopiranje celic
primzx ::
Lep pozdrav!
Ko želim s CTRL+C prekopirat ene celice(ki vsebujejo stringe ter integerje), mi excel2003 ponudbi okno za vnos celic
-premakni celice navzgod/navzdol
-premkani stoplce gor/dol isto za vrstice.
zdej pa wtf mi to pokaže?Sej samo želim prekopirat ene celice nic drucga. Imam kaj vkloplejeno pa moram izklopit?
Hvala
Ko želim s CTRL+C prekopirat ene celice(ki vsebujejo stringe ter integerje), mi excel2003 ponudbi okno za vnos celic
-premakni celice navzgod/navzdol
-premkani stoplce gor/dol isto za vrstice.
zdej pa wtf mi to pokaže?Sej samo želim prekopirat ene celice nic drucga. Imam kaj vkloplejeno pa moram izklopit?
Hvala
primzx ::
Sem že najdel. Dela "baje" (men ne) pod varnim načinom (start excel /S). Mislm totalen skr*t, naredijo slabše kot je blo. Grem na Open office nazaj. Še en nezadovoljen uporabnik. Če ma kdo kakšno rešitev še, kar na dan z besedo.
Hvala in lp
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: primzx ()
Vesoljc ::
da nimas kake custom bliznjice? desni klik copy/paste tud ne dela?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel malo bolj naprednoOddelek: Pomoč in nasveti | 1417 (1114) | free_k_shot |
» | Excel automatsko računanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1069) | petkofak6527 |
» | shranjevanje vrednosti v excelovo poljeOddelek: Programska oprema | 1197 (1048) | blueblade |
» | dolgo besedilo v excelovi celiciOddelek: Programska oprema | 2361 (2247) | bruderbauc |
» | Kako "sprogramirat" v Excel-u, če sploh mogoče...Oddelek: Programiranje | 1133 (920) | twosocks |