Forum » Pomoč in nasveti » ovrednotenje predmetov
ovrednotenje predmetov
vitisvin ::
zdravo
zanima me če kdo ve za kako dobro stran za ovrednotenje predvsem starejših kovancev in predmetov. npr kake rimske kovance ali podobne stvari
lp
zanima me če kdo ve za kako dobro stran za ovrednotenje predvsem starejših kovancev in predmetov. npr kake rimske kovance ali podobne stvari
lp
Mesar ::
ebay? in druge spletne trgovine... te stvari je problem ovrednotit če ti jih nišče nebo kupo za tak denar... ali pač. Imaš verjetno še starinarja, samo to boš moral verjetno v živo...
Your turn to burn!
MTB ::
zdravo
lp
Obstajajo katalogi, bivši sodelavec vem da jih je imel. Mogoče imam celo sam en skeniran plakat, kjer kovanec identificiraš, potem pa do ovrednotenja ni daleč. Sem pa bil sam zelo presenečen, da tisti, do katerih normalen človek lahko pride, dosegajo zelo nizke cene...
Drugače pa je z lepo ohranjenimi raritetami, ki jih boš pa verjetno težko dobil.
Če te zanima plakat, lahko pogledam na računalniku, pa ti lahko pošljem po mejlu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Buzzex (BZX) menjalnicaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4271 (2466) | Mato989 |
» | Vrednost kovancev?Oddelek: Loža | 3482 (1880) | Shkorc |
» | Pravni nasvet oz. mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11754 (10071) | St235 |
» | Problem 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8687 (7196) | Zero0ne |
» | Samopostrežna blagajna ima BUG!? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26369 (22467) | fosil |