Forum » Pomoč in nasveti » Prevod iz angleščine..[ form ]
Prevod iz angleščine..[ form ]
shadeX ::
LP.
Berem vodiče iz uradne java strani pa mi ne gre v glavo ta poved, čeprav jo imam na koncu jezika kaj bi pomenilo. Vendar ne najdem prave besede za to. Se pravi..
Methods form the object's interface with the outside world; the buttons on the front of your television set, for example, are the interface between you and the electrical wiring on the other side of its plastic casing.
Beseda za prevod je FORM. Vem da je form obrazec vendar to ni to.
Nekaj v smislu: Metode sestavljajo objektni vmesnik z "zunanjim svetom". a je mogoče to to? :D Mislim vem kaj pomeni no, sam se ne znam izrazit v slovenščini ( za moje zapiske )
Berem vodiče iz uradne java strani pa mi ne gre v glavo ta poved, čeprav jo imam na koncu jezika kaj bi pomenilo. Vendar ne najdem prave besede za to. Se pravi..
Methods form the object's interface with the outside world; the buttons on the front of your television set, for example, are the interface between you and the electrical wiring on the other side of its plastic casing.
Beseda za prevod je FORM. Vem da je form obrazec vendar to ni to.
Nekaj v smislu: Metode sestavljajo objektni vmesnik z "zunanjim svetom". a je mogoče to to? :D Mislim vem kaj pomeni no, sam se ne znam izrazit v slovenščini ( za moje zapiske )
shadeX ::
hmm.. oziroma a je mogoče možna poved
Metode OBLIKUJEJO objektni vmesnik.. :D pomoje bo to to :D
Metode OBLIKUJEJO objektni vmesnik.. :D pomoje bo to to :D
Lion29 ::
hehe, form = oblika, kot samostalnik
to form kot glagol pa oblikovati...
ziher si spletni razvijalec, da ti gre obrazec po glavi
to form kot glagol pa oblikovati...
ziher si spletni razvijalec, da ti gre obrazec po glavi
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
figula ::
Samo še vedno manjka razumski del, se mi zdi. Kako bi metode kaj oblikovale? Lahko bi pa bile metode oblikovanja .... Ali so tukaj metode kaj drugega? Sem se preveč najedla za kosilo in mi sive celice počivajo ...
Lion29 ::
mah logika je cisto preprosta
metode v objektu oblikujejo nacin komunikacije z zunanjim svetom, tako kot to pocno gumbi na televiziji
metode v objektu oblikujejo nacin komunikacije z zunanjim svetom, tako kot to pocno gumbi na televiziji
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# začetniško vprašanje - klicanje metodeOddelek: Programiranje | 1035 (805) | vorantz |
» | Učenje programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 18193 (14796) | Spura |
» | [c#] Risanje z miškoOddelek: Programiranje | 1427 (1108) | japol |
» | [Visual Studio 2005] Visual Inheritance problemiOddelek: Programiranje | 1770 (1610) | dmok |
» | api's againOddelek: Programiranje | 1296 (1096) | ruph |