» »

Priklop grafične kartice

Priklop grafične kartice

xerian ::

Priložnost imam kupiti poceni grafično kartico, ki potrebuje več moči iz napajalnika, kot ga imam v računalniku. Za grafično piše, da potrebuje min 550W napajalnik, jaz pa imam 450W. Da ne letim v trgovino po drug napajalnik, saj z grafično morda ne bom zadovoljen vas sprašujem, če jo lahko testiram z priklopom 12V avtomobilskega akumulatorja na 6 in 8 pinski konektor na kartici?
Po mojem ne bi smel biti problem.

amigo_no1 ::

Amperaža, ne voltaža...

69charger ::

Z nevemkakšnimi podvigi se jaz nebi ubadal. Preprosto najdi nek poceni/rezervni napajalnik in ga priklopi le na grafično,potem pa ga s pomočjo sponke zaženeš.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Pentium ::

Testiraj z obstoječim napajalnikom. Vendar testiraj samo na kratko, toliko, da vidiš, da stvar funkcionira. Avtomobilski akumulator pa čimbolj stran od računalnika. Posledice so lahko katastrofalne.

hojnikb ::

če maš kak spodobn napjalnik, ko ma dosti outputa na 12v liniji, bi mogoče stvar celo delala.
Za kir napajalnik in grafično gre to ?
#brezpodpisa

Starcraft|| ::

Za grafično rabiš akumulator? IQ nimaš lih visok pomoje...

xerian ::

To imam trenutno na razpolago. Imam še enega 420W, bom poizkusil z sekundarnim. Hvala.
Kar se amperaže tiče, zadeve vlečejo iz akumulatorja toliko, kolikor potrebujejo. Za to me ni strah. Bojim se bolj, da mi kak drugi tokokrog ne zmoti ali zviša, saj se kartice napajajo tudi iz PCI-e slota

Starcraft|| ::

Daj prst u utičnico pa boš meu dost elektrike :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UPS? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13028145 (9556) Vuli
»

UPS in avtomobilski akumulator.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7615182 (4238) Assass1n
»

Projekt: "Šankomat" in fog mašina

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
193937 (2938) SaXsIm
»

Najmanjši napajalnik - picoPSU

Oddelek: Novice / Modifikacije
446398 (2540) floyd1
»

Predelava računalniškega UPS-ja